DeryaZ Kızlar daha önce pammuk gibiydim🙈 Ama son 1aydır çok fazla kararma oldu ağdayla genital bölgemi,makineyle de koltuk altımı alıyorum acaba doğumdan sonra renk düzelir mi yada eski haline dönmesi için bildiğiniz kremler kürler vs varmı şimdiden teşekkürler❤️
Cansumus DeryaZ calla o bendede var lazere gidiyordum artık Bağcan bilmiyorum ada da hiç kendim yapmadım eşim yardım edecek zor zamanımda batumda düzgün bi yer yok internet ten bi kaç şey yazıyordu hatırlayamadım istersen bi bak derim
Gamze88 DeryaZ genital bölge Benimde öyle oldu cnm ya😢ben hamilelikten önce lazere gidiyordum şimdi sadece jilet yapıyorm bende de oldu😤😖inşh Doğumdan sonra geçer yoksa direk estetik düşünüyorm ,hiç beğenmedim bu halini 🤧
kartanesi_63 DeryaZ canım benimde öyle hem özel bölgem hem koltuk altım çok karardı oysa önceden beyazdı bende kara kara düşünüyodum acaba ağdasan mı kaynaklı ama yanma gln olmadı aldıklarında demek ki hamileliktenmiş inşallah geçer bir an önce 🙄
DeryaZ Cansumus internetten baktım da çok fazla tarif var güvenemedim biri şunu yaptım dese enazından daha güvenilir gelirdi bana oyüzden🙈
DeryaZ Gamze88 bende hiç beğenmedim bugün resmen kendimden utandım Doğumdan sonra eşimin karşısına böyle çıkmak istemiyorum 🙈
DeryaZ kartanesi_63 ben hep kendim ağda yaptım dışarıda hiç yaptırmadım,inşallah bakalım doğum yapan birisi bize tecrübelerini paylaşsa keşke🤗
Gamze88 DeryaZ anne sütü herseye faydalı diyorlar ya😂acaba sürsek Doğumdan sonra o bölgelere fayda eder mi🙈🙈🙈😅