Mihrican2121 Kızlar 38 ci haftamdayım doktor bugün alttan muayene etti lekelenmen olur dedi ama fazla kanama olursa gel dedi şimdi baktim çamaşirim batmış birde afedersiniz sümüksü parçali kan gelmiş doktoruda arıyamıyorum mesai saati bitti diye
Ozlemsvr Mihrican2121 Canım fazla gelmiş kanaman. Bence hastaneye git, zaten acile gidersen ilgili doktorunu ararlar herhalde. Özel hastane mi?
Ezgisu Mihrican2121 hemen bi duş Al abdest al. Agrıların çoğalmadan canım . Kazasız belasız doğur inşallah
Mihrican2121 Fasulyem22 bu doktora son iki aydır gidiyorum numarası yok bende mesai saati bitti diye hastaneyide aramadım bakalım ne olacak ağrım olursa hastaneye giderim artık
Mihrican2121 Ezgisu ayy inşallah öyle istiyorum ki sancım gelsin doğuma gideyim ama hala tık yok sadece baskı var aşağı doğru bakalım bu gece ne olacak
Ozlemsvr Mihrican2121 belki sancin var sen hissetmiyosun. Burda okuduk sancısını hissetmeyen arkadaşları sağlıcakla gelsin inşallah 😊
Beyzagzn Benimde 2 kere sumuksu akinti geldi muayeneden sonra ama az kanli sumuksu 1 hafta sonra da dogurdum Allah bi avazda kurtarsin korkma sakin cok guzel bi mucizeye asil yolculugun basliyor :)
Tugcehar87 Mihrican2121 hastanenin aciline gidin ebe kontrol edip doktora bilgi veriyor size de ne olduğunu söylüyor
Mihrican2121 Tugcehar87 kanama adetin son günü gibi yavaş yavaş azaldı ve kurudu muayene olmak istemiyorum yaa 🙁 Ne kadar kendimi kasmasamda acıyor
Nilay22 Benimde ilk dogumumda aynisi oldu nisa im geldi zaten sonrasinda sabaha karsi dogum yaptim Insallah rabbim bi avaazda kurtarmayi nasip etsin canim
Mihrican2121 Ezgisu hayırlısıyla inşallah canım yazarım burdan nedense hiç doğum olacağına inanmiyorum ama
Mihrican2121 Ezgisu hastaneden geldim sancım çıkmadı dün ki kanamada nişan miş bebek aşağı inmediği için doğum başlamaz dedi doktor