ece0000 Arkadaslar merhaba.6+5 im.dun kahverengi bi akıntım oldu.doktora gittim bi igne bi de progestan ilac verdi.benzer durumu yasayanlar var mi?
Iremgokce ece0000 kendinize dikkat edin allaha şükür yaşamadım ama çevremde yaşayanlar var doktorun sana söylemiştir kendini yorma sürekli dinlen ilaç ve iğne vermiş kendini üzme böyle olan çok kişi var birşey olmaz allahın izniyle
KevserT ece0000 evet bana da olmuştu progestan vermişti iş falan yapmıyordum ve ilişkiyi de yasaklamıştı
Gulzade ece0000 bende 2 gündür kullanıyorum progestanı fitil olarak ama. Kesilmisti bugun yine biraz merdiven indim çıktım geldi azcık. Insallah gecer bol bol dinlenmek gerekiyormus :)
ece0000 Iremgokce bir gün oncesinde biraz yorulmustum ve market poseti tasimistim..artik hic bisey yapmamaya karar verdim.dun ignemi oldum.ilaclarada basladim.bugun kesildi lekeler..tesekkur ederim♥️
ece0000 Yavuzum1202 kac haftalikken yasadin ? Dun igne oldum.progestana basladim.bugun gecti cok sukur.ama cok korktum..
Iremgokce ece0000 benim riskli değil ona rağmen birşeye dokunmıyorum benimkide çok küçük henüz bize tutunmaya çalışıyolar o yüzden bu ara temizlil bile yapma boşver
ece0000 Iremgokce haklisin hic bisey yapmamak lazım.deger mi..bide asiri duygusalim surekli agliyorum:) kasık agriniz oluyormu
Iremgokce ece0000 ilk başlarda bıçak saplanır gibi oluyodı çok kısa süreki o geçti şimdide hafif hafif bazen vuruyo birde çok ansızın ayağa kalkarsam sancı giriyor o kadar senin nasıl canım (bu arada bazen kuyruk sokumun sızlıyor adetkende olurdu bu bana)
KevserT ece0000 yok yok hiçbir sıkıntı olmadı sonra kesildi lekelenme😊 doktorum taze kırmızı olmadıkça lekeden korkma demişti bana
ece0000 Iremgokce benimde ara ara agri oluyor.bazen ayni sekilde bicak saplanir gbi.ama sanirim her donemde biraz agri oluyormus
ece0000 Gulzade fitil olarak ben gunduzleri kullaniyorum,bi tanede gece yatarken agizdan..bas donmesi yapmasin diye.fitilde sanki biraz camasirimda kaliyo gibi akıyo gibi oluyo.sendede oluyomu?
Gulzade ece0000 ben geceleri kullaniyorum birdaha hic kalkmiyorum kalkarsan çamaşırına gelir :) agiz yoluyla cok yan etkisi olur dedi doktorum o yuzden fitil olarak aliyorum :)
Iremgokce ece0000 evet canım ama ilaç kullandığın için kanama olmasada çok şiddetli dayanılmıcak olursa ağrın doktorunla görüşmelisin