hbbcyln Kızlaaar biz 13 haftalığız kimi belli olur diyor kimi olmaz diyor siz ne zaman öğrendiniz bakalım 🧚♀️
Bsrksc hbbcyln ben 16 da öğrendim ama 23 haftalıkta detaylıya girdim o zamana kadar bile hala tereddütteydim acaba diyosun ister istemez ama hayırlısı tabi erkek olacak bizimki ☺️
hunilimom hbbcyln 17 de ogrnedim 20.haftada detaylida netleşti kız olduğu erken söyleyen doktorlar var ama yanılma payı oluyor
Cananurunn Alessia canım senin dediğin nftys testi için randevu aldım 2500 tl cinsiyetini söylemiyecegiz dedi yasal degilmiş
Kubra9595 hbbcyln 15 de kiz a benzetti bugün kesin kız dedi 16+6 yiz ama hala degisirmi diye korkuyorum detayliya kadar bisey almicam dura bilirsem 😂
psikopatanne Canim benim 13. haftam bugun erkek dedi ve kesin dedi..Doktor tecrubesine ve kullanilan ultrason aletine bagli biseymis
Dniiz Benim doktorum kesin konuştu bende şaşırdım ama kullandığım cihazlar son teknoloji 4 boyutluyla bakacağım ikili test için 12. Haftada gel bebek gösterirse söylerim dedi ama herkes değişir o kız derler erkek çıkar diyorlar düşüncelerdeyim
Alessia Cananurunn benım arkadasıma soyledıler nifty dıye bır firma var orayada danısın sonucta o kadar para oneıyor sadece ayrıntılı ultrason evet canım 24 mayısta ben gırecegım ayrıntılıya