Gkcasc 6 haftalık hamileyim.bugün kalp atışı için doktora gittim.kahve lekeler geliyo dedim düşük ilacı verdi.bebeğin kalp atışını da çoook derinden duydum ama içim hiç rahat değil.ay sonu gene kontrole gel dedi.böyle bişe yaşayan var mı aranızda?
Sivasgelini Gkcasc aynisi bugun benimde basima geldi ilk once kese gorunmemisti dis gebelik demisti bugunde 6 haftaliksin dedi kalp atislarini gosterdi ama dusuk ihtimalin var dedi progestan verdi 31inde muanem var 😞
Iremgokce Gkcasc derinden duyulması farklımı oluyor canım bilmediğim için soruyoruk bende dikkat ediyim dşye anlayamadım ne demek istediğini
ece0000 Gkcasc bende 6+5 im ve dun kahverengi lekem oldu.hemen doktora gittim.bi igne bide progestan verdi.bugun kesildi lekeler.cogu kiside olan biseymis.bende cok korktum ama endiselenme.biraz dinlen..
derinmilatuncay Bu hemen hemen herkeste var kahverengi lekelenme düşük tehlikesini ve yerleşmeyi gösterir ama doktorlar her ihtimale karşı progestana başlar..benim size tavsiyem en az 12. Haftaya kadar yatın.yükseklere uzanmayın ev işlerinde ağırlık kalsırmayın