shuaysegul Biryabanci1 hayır canım benim eşimde polis ama öyle bişey yok malesef. Ama eşimle beraber girip kontrol oluyorum eşim hatta ultrason görüntüsünü videoya çekiyor anı kalsın diye rahat olabilidiğimiz için ve ilgilendikleri için tavsiye ederim ücret biraz pahalı ama yapcak bişey yok çünkü başka seçenek yok 🙁
Biryabanci1 shuaysegul Aynen cnaım gittim bende rahatlık evet harika 🤷🏼♀️ doğumu sordunmu canım ? Birde eşin ne alanda çalışıyo cizrede ?
shuaysegul Biryabanci1 biz bu sene tayinciyiz nasipse bir kaç ay'a gidiyoruz o yüzden doğumu burda yapmayacağım için hiç konuşmadık bu konuda bilgim yok.
Muu_1906 shuaysegul telefonunu vermesi güzel birşey sevindim ulaşıp konuşalabildiğine galiba gidicem bayramdan sonra eşimle turan hocaya inşallah bizde memnun kalırız. Teşekkür ederim canım sağolasın.
Yagmuricenkiz Benim eşim Şırnak lı ben hamile kalınca tutturdu oraya yerleşelim diye. Haftaya taşınıyorum. Şırnak Uludere de köye. doktor ve Doğum için Urfa ya gitmeyi planlıyorum. Abimler Urfa’da yaşıyor
Biryabanci1 Yagmuricenkiz Hmm anladım canım Uludere hakkında bir fikrim yok 🤷🏼♀️ eşim ilçe görevlerine gitmiştir ama 😏 Siz bilirsiniz ama Şırnak Merkezde Neslihan Hanımda çok iyi bir doktor 🤭 Cizre de özel doktorlar mevcut ☺️
sercanirem Yagmuricenkiz uludereyi gezdim sadece ama hic aklimdan cikmiyor ya emin ol sirnaktan daha büyük ve iç açıcı havası
Muu_1906 Biryabanci1 seraf hocanında renkli ultrasyonu var canım geçenlerde cizreye muayeneye geldiğimde gördüm yerini turan özmen ve cengiz çoksüer yakın muayenesi . Bende ismini duymamıştım hiç instagramdada sayfası var.