Zuzu97 Glyctkl canım benim tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın meleğini inşAllah🙏Allah yardımcınız olsun❤️
Cellys Glyctkl Allah yardimcin olsun canim cok uzuldm suanda bende 25 haftamdayim.. allahim sana sabir versin ama Ben inaniyorum kavuscaksiniz mirayinla 💙🙏🏽
Merve43 Glyctkl rahim ağzı yetmezliği mi vardi acaba oranın yenidogan yogunbakimi iyi diyordular inşallah toparlayacaktir
Sheagle Glyctkl bebekler güçlüdür canım... Allahım bu mübarek günler hürmetine evladını sana bağışlasın... Sağlıkla kucağına al inşallah🙏
Meriipella1 @Glyctkl allah inşallah şifa verir en kısa zamanda bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Sizde pozitif olun hep dua edin allahın izniyle güle oynaya çıkarsınız inşallah hastaneden 🙏
Btlblgn Glyctkl Rabbim Şafi ismi hürmetine bu Aziz mübarek günlerde şifa versin yavruna . inşallah bir an önce kucağına alırsın
Zuzuum Glyctkl rabbim bebeğine sağlık wersin inşallah canım biran önce toparlasın kuzucum kendini🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥺🥺🥺
bebegimibekliyrm Glyctkl çok geçmiş olsun inşallah büyüyecek sağlıklı bir kız olacak Miraycık Allah yar ve yardımcınız olsun 🤲🏻🤲🏻
cihanaraf Glyctkl rabbim yavrunun da seninde yardımcın olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur ve kucağına alırsın minik prensesini
Nevo Glyctkl güçlü ve savaşçı mücadeleci bebek inşallah iyi olcak rabbşm tez kavuştursun canım bende 84 gün bekledim kavuştuk inşallah tüm bekleyenlerin başına🙏
Tugba378 Glyctkl bir hafta oldu bugün 31+4 de doğurdum 1400 gram çok iyi anlıyorum sizi solunum sıkıntısı var bebeğimin . İnşallah iyiye gidecek korkmayın sütünüzü getirmeye çalışın .3. Gün falan geliyor pes etmeden sağın sürekli. Kaldığım hastanede 600 gram doğan bir bebek var bir buçuk aydır küvözde imiş ama baya toparlamış umarım sizinki de iyi olur.
Rukiye2709 Glyctkl ezan okunuyor rabbim Şafi ismiyle şu mübarek günde şifa versin tez zamanda kucağına sağlıkla al canım . Allah sana da sabır versin sangre meleğin için dua et allah yardımcın olsun
ozgeyigit Glyctkl Allah tez zamanda kucağına versin minik miray’ını annesi sen güçlü ol prensesin de güçlü olup toparlanır 🙏🏻♥️
Nevo Glyctkl ufak tefek sorunlar var canım endokrin nöroloji takibindeyiz ama geçici şeyler sağlık durumu iyi uzun süre küvözde kalan bebeklerde sonrasında takip gerekiyor