MHMA Glyctkl Allah yardımcın olsun canım benim Rabbim evladına sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻
cennetinsusu Mom86 Bayadır yoktun nerdesin kız sen tekrar üye olmadım kidse baktım burada üyelik var arada sırada giriyorum ☺️
cennetinsusu Mom86 Doğrudur canım. Bende dışardan takip ediyorum. Baktım da bu ara hep dedikodu postu açılıyor. 🤣🤣🤣Bilgi postları çok az
Mom86 cennetinsusu aynen valla bende pek sacma yerlere girmiyorum saglik cevaplari bilgim.varsa veririm.okadar
Elif5934 Glyctkl Allah yardımcın olsun, taze anne. Çok güçlü onlar. İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağına da alırsın🤲♥️ Rabbim şifa versin.
Glyctkl Çok şükür bir sağlık problemi yok 1140 gr oldu ama yakın takip ediliyor hamd olsun allah inşallah yavruma şifa verir dualarınızı eksik etmeyin herkese nasip etsin yavrusunu kucagına almak şuan 33 haftalık sayılıyor hastanede.
23sekerkiz Glyctkl ayy cok sevindim allah sana bagislasin insallah nezaman cikartcaklar canim cok mutlu oldum yaa 🤲🤲🤲🤲🤲🤲😍
Lavinia5 Glyctkl şükürler olsun çok sevindim. İnşallah hayırlı sağlıklı afiyetli şekilden bebeğinizle çıkın hastaneden. Bizi de haberdar edin. Mutlu oluyoruz haberleri duyunca 😊
Merve43 Glyctkl Canm sessiz sessiz takip ediyorum sen bi süre yorum yazmayınca aklıma kötü şeyler geldi ama çok şükür çok sevindim inşallah sağlıkla büyüsün bir an önce kavuşun