Lovelies Kızlar merhaba 23 haftamdayım dünden beri arada sol trafıma 20 dkk giren bir sancım var adet sancısı gibi baskı hisediyorum direk yatıyorum ama yatıncada aynı ağrıyı yaşıyorum bu erken dogum belirtisimidr ilk gebeligim ? Yaşayan varmı bu haftalarda normalmi ?
Neseozkan Lovelies canım aynı şeyi 30 haftalıkken yaşadım erken doğum dedi doktor ama nst de ağrı çıktı benim yani sen bence doktorunla bunu paylaşmalısın nat de ağrın çıkar belki başka bişeydir. Haftan daha erken önlem almanı tavsiye ederim
Pamuk34 Lovelies aynisi bendede var cnm hatta acile gittim idrar yapildi alttan bakildi bisi cikmadi acilmada yok arada lekelenmem oluyodu diye pregeston Fitil kullaniyorum dinleniyorum fazla dolasmaya yurumeye gelmiyorum simdiden 21 haftaligim bebek buyudugu icin dedi doktorlar suan bi sknti yoo cnm
Lovelies Neseozkan bu ayın 27 sinde kontrolüm var ozamana kadar idare ederim diyorum ama galiba acillik edecek gibi beni :/ korkmaya başladım:( Teşekür ederim bilgin için Peki nasıl bi yöntem izlemeliyim bunun için yani randevum gelene kadar ?
Minedemir15 Lovelies 27 sine kadar bekleme bi sorun varsa Allah korusun geç kalırsın hiç bekleme bnce bnde 4 aylıkken karnıma iğne batar gibi oluyodu sabaha kadar düşünmekten ağlamaktan yatamadım sabah erkenden doktora gittim şimdi 35+1 olduk çok şükür
Lovelies Neseozkan Benibirakma Allah razı olsun tşkür ederim doktor serum taktı nst az bi sancım cıktı bol bol dinlenmemi söyledi
Lovelies Pamuk34 bende düşük tehlikesi olmadı ilk zamanlrda vermişti doktorum kulln diye her ihtmale karşı Lekelenmem yokki canım hani su desende oda yok sadece acılmam cıktı okadr :/
Lovelies Ertugunannesi serum taktı nst sancım cıktı doktor bol bol dinlen dedi İlişki esnasında kan falan geldimi lekelenmen oldumu dedi yok dedim Olmadı bi kaç test yaptı şuan iyiyim ama tansiyn gidip geliyo