Beyzaok12345 Selam arkadaşlar daha 6+6 günlük hamileyim ama aşırı derecede mide bulantım var ve her sabah zorla çıkarıyorum hiçbişi yiyemiyorum karnım şuAn çok aç ama ağzıma bi lokma bişi atayim ögürüyorum napabilirm yardım edin 😔
sevgitekes Beyzaok12345 az az sık sık yemeyi sene o haftalarda benimde öyleydi mideyi boş aç bırakma çok yağlı Salçalı şeyler tüketme
Gulsah29 Beyzaok12345 benimde öyle oluyırdu canım az kalınca daha çok bulanıyor aslında az az ye tuzlu ve Soğuk şeyler tüket
Beyzaok12345 sevgitekes yaaa zaten sabahları eşim hazırlıyo sagolsun hazırlayamıyorum bile pilavı makarnayı kestim doğal sebzeler tüketmeye çalışıyorum ama hiç yiyemiyorum zorlayınca istifra ediyorum çok zor geçiçek gibi geliyo 😔
sevgitekes Beyzaok12345 bir buçuk ay sürdü benimde en azından folik asiti aldatma 12. Haftada geçti benimde ıspanak yoğurt tarzı dene yogrutlu makarna olsun onlar iyi gelmişti bana şimdi sabah açken bulan tim kaldı o kadar
Dniiz Canım 5. Haftadan beri böyleyim şuan 10. Haftadayım 7 kilo verdim ilaç kullanıyorum ama daha beter oluyorum susuzluktan ölüyorum ama bi yudum alsam çıkıyor sanırım 4. Aya kadar böyle gidecek 😔
Beyzaok12345 Dniiz benimde aynı kuzum çok felaket bi durum ya ne temizlik yapmak istiyorum ne biyere gitmek hep yatıyorum bir an önce geçse keşke 😔Allah yardımcımız olsun
Dniiz Beyzaok12345 amin Canım çok zor gerçekten tek çare sabır ben çok sabırsız bir insanımdır ama öğreniyorum sabredip zamanı gelince geçmesini
Beyzaok12345 Dniiz valla benimde aynı canım ama olsun sabır edelim allah kolaylık verir inşallah senin ilk bebeğinmi 😊