Deletedmom0333 Zerdaliva sezeryan olacak inşallah normalde 20si gibi ama doktor 10u gıbı dedı kurban bayramına geşdıgı geldigi için 9u gıbı olacak
Yaz_08 25agustos bende 20ydi ama kacti diyorum demekki benimde 25 agustosmus 😂😂 cok sabirsizlaniyorum bian once kucagima aliyim diyee nasil gidiyo hamilelikk 😂
Asenat6565 Elininanasi ya bide bişi sorcam🤗 ben kontrollermi falan sürekli özel hastanede yaptyrm. Ve sezeryan istyrm özelde isteğe bağlı yaparlar mı bi bilgim yok ya
Elininanasi Asenat6565 ben devlet hastanesinede ozele de gidiyorum canim😁ama ozelde olucak dogumum Tabikide isteye bagli o canim.eyer bi problem.olmasa bile senin kendi isdeyine bakiyo yapiliyo ozel devlet fark etmez
EsZe Asenat6565 bazı hastaneler isteğe bağlı sezeryanda daha yüksek ücret alıyor sadece. Onu hastanenizle görüşün
Asenat6565 Elininanasi burda devlet mecburi olmadığı sürece sezeryana almıyor çoğu yakınımdan duydum canları çıkıyor😏 haftaya kontrolm var doktorumla konuşcam bakalım acaba gün verir mi?
25agustos Asenat6565 normale elverişli olursan kendine güven bence kolay olması güvenmekten geçiyor 😀👍🏽
Asenat6565 Elininanasi zaten son aylarda hızla alıyorlar inşallah böyle giderse tombik bebeklerimiz olur🥰🤭
25agustos Yaz_08 şu aralr biraz zorlamaya başladı ya karnıma baskı yapıyor bacak ağrıları halsizlik ağırlık 😒 sende de var mı böyle şeyler 😫
25agustos Deletedmom0333 anladım canım şimdiden doktor mu karar verdi diye sordum bana hiç doğumla ilgili bişey söylemedi de