2 yil korunduktan sonra bizde 1 bucuk yil sonra gebelik elde ettik. Ama benim tavsiyem 1 yil bekleme uzun süredir olmuyo de ve hormon testi yaptir adetin 3.gunu hormonlar normalse beklersin ama bi sorun varsa da bosa zaman kaybetmis olursun. Bizim sorunumuz yoktu rahim filmi de cektirdim esim sperm testi de verdi hersey normaldi ama doktorlar malesef her önüne gelene veriyo iğneyi ilaci. Zaten yumurtam oluşup kendisi çatlıyor sorun yok ama igne tedavisi bir ayda 8 yumurta oluşuyor sonra catlatma iğnesi cabasi ver hormonu... sonuc tabiki negatif... sebebi araştıran doktor yok malesef. Gitmedigim doktor kalmadi en sonunda tüp bebek dediler umidimi kaybetmistim artik yumurta rezervim azmiş. Nette arastirdim biraz hayit tohumu aldim kendime, esime de propolis aldim bu ayda denerim olmadi tüp bebek dedik cok şükür ki o ay hamile kaldim. Kizlar ilaclarla hormonlarinizi bozmayin. Ne varsa dogada var allah hicbiseyi bosuna yaratmamis deneyin derim önce. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah