Semanur71 Kızlar 35+5 günlük hamileyim 4 gün önce nişanım geldi parça parça hafta sonu olduğu için doktorumu aradım hastaneye gidip nst çekilmemi söyledi hastanede sancılarım çıktı 60 lara kadar çıktı ama açılmam yoktu eve gönderdiler pazartesi günü kontrole gittim doktor alttan muayene edince vajinal siğilimin olduğunı söyledi iç taraflardaymış ve ben farketmemişim bu yüzden normal doğum sırasında bebeğe geçebileceğini söyledi sezeryan olmamı önerdi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen ben kendimi normale hazırlamıştım bu şekilde olup normal doğum yapan var mı? Ayrıca 1 cm açıklığım da varmış ilk gebeliğim ve hiçbir fikrim yok doğum başlar mı hemen?
Ezgisu Semanur71 ne zaman için sezeryan önerdi tarih verdimi . Kendini normale hazırladım diyorsun canımm benim ama bazen bizim istediğimiz gibi gitmeyebilir işler . Böyle durumlarda normal Doğum yapmıyorlar diye duymuştum
Ezgisu Semanur71 doktor istersen normal Doğum yapar bu sizin ortak kararınız ama böyle bir riski ben göze alamazdım
Semanur71 Ezgisu evet doktorum da öyle söyledi istersen normal doğum yaparsın diye ama bu riski siz alırsınız dedi bende riske atmak istemiyorum zaten bu arada bebeğimin kilosu 2800 ve 38. Haftada alırız sezeryanl dedi o zamana kadar gelmezse
Semanur71 Benibirakma ben hiç nasıl olduğunu bilmiyorum dağınık değilmiş ama iç taraftan baya uzamış şekildeymiş hiç farketmedim ben
Ezgisu Semanur71 iyi düşün canım benim hiç bişeyi riske atma konu bizim bebeklerimiz . Maşşallah kilosuna da inşallah gelebildiği kadar geç gelir