aysetunckilicfirat Arkadaşlar merhaba, 8+5 günlük hamileyim. Hamileliğimi öğrendiğim kilo 57.4 şu anda 59.2 kiloyum. Sizce kilo artışı erken zamanda çok hızlı mı olmuş?
DidemYldrm aysetunckilicfirat biraz hızlı olmuş ben 14+4 deyim daha hiç almadım 57 kiloyum hala azıcık göbeğim çıktı o da zayıf olduğum için sanırım
Burcuk aysetunckilicfirat bulantı kusma olunca ilk üç ay kilo bile veriliyor.. şuan Bebek senden beslenmiyor çok yemene gerek yok canım. 4. Ay itibari ile alınmaya başlıyor çünkü iştah açılıyor göbek çıkıyor yavaştan
aysetunckilicfirat DidemYldrm Normalde de kilo almaya müsaitim. Şimdi 10+5’im bu kilo bebeğe mi gidiyor bana mı emin olamadım
ebrucan İlk 3 ay hiç alınmaması gerekiyormuş ben çok kilo aldım şimdi çok pişmanım dikkat edin mutlaka sonra daha zor geliyor dikkat etmek vs
aysetunckilicfirat ebrucan Bana da doktorum 4 kiloya kadar verebilirsin dedi ama bulantım olmadığı için kilo aldım
aysetunckilicfirat Burcuk Benim başlangıç bulantılarım olmadı şu an 10+5 haftalığım. Yemeden içmeden kesilmedim. Ama bu kilo artışından da korkuyorum
Oziss aysetunckilicfirat canım az yağlı yemeye dikkat et sebze ağırlıklı beslen aşkamları yemekten 2saat sonra kuru meyve tüket faydası olacaktır 😉
DidemYldrm aysetunckilicfirat sana gidiyor bebeğim çok küçük 16+4 üm 500 gram aldım o da bebek 160 gram bebeğim suyu ve artan kan miktarı dedi doktor
aysetunckilicfirat Oziss İnanır mısın aynı bu şekilde besleniyorum bi tek kuru meyve yiyemiyorum canım ama önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim ☺
aysetunckilicfirat DidemYldrm Yarın kan testi vereceğim bi de ultrasona gireyim ben de net bir şeyler öğreneyim. Teşekkür ederim ☺