Alarasel Canoglumbenm ayy evet canımm ya can sıkıntısı hep. Beğenmediğin ismi kim sana zorla koy diyoki zatn ama koyulmuş ismide yada daha koymadıysada düşünüyosa bile neden etkiliyorsn ki yok kedi yok köpek ismi diyo aşağılayınca herlde hoşlarına gidiyo😡😡
hilaliminannesi Alarasel yalanmi canım iyy felan yazmış arap değilim fakat insanları kucumsemeyide küçümseyenide hiç sevmiyorum
Alarasel Canoglumbenm bide kuzum bu konu bnce görüş meselesi değilki tartışmaya kapalı kimse kimsenin çocugunun ismiyle dalga geçemez başka konu bulsnlar ya 😡😡
Canoglumbenm Alarasel hakları yok zaten böyle bir şey yapmaya. Ne olursa olsun hangi konu olursa olsun kimse kimsenin yaptığına, ettiğine, koyduğu isme, karışmaya hakkı yok. Ona neymiş ki
Alarasel hilaliminannesi tabikide hiçbir ırkı küçümsemek de kimsenin haddine değildir çok ayıp bişi yani ırkçılık yapılmış orda bu durumda. Ama anlayanmı var Allah aşkına boşver. Valla ağzına sağlık gzl demişsn ama 🤣🤣🤣
M-Ali Canoglumbenm offf sorun aramayın post dirildi diye güldüm benim sizi çekecek yüreğim yok hadi tartışın yiyin birbirinizi
Cansinsen_ Yav size ne kardeşim kim ne koyar koyar milletin derdi sizimi gerdi ay bi bu sorun çözülmemişti sağol ya anlattın gurur duy kendinle🤮🤮🤮
Cansinsen_ Alarasel o zaman işlerini edepleriyle yapsınlar millet konuşmak için konuşuyor ne yazık ki keşke kafaları daha faydalı şeylere çalışsa😏😂😂
[silindi] ilkgozagrimizgeliyo ıyyyy nedir nasıl bir tepkidir ? Sen kendi dilinde her dilden kaç kelime girdiğini biliyor musun? Ekmek bile Türkçe köken değil. Sen dilinin öz Türkçe olduğunu mu sanıyorsun..? Iyyymış!!