Deletedmom381 Gulchirai Herşeyi geçtim kedime köpeğime koyuyorum diye dalga geçmesi asıl mevzu. Her anne kendi evladına ismini yeri onda ayrı bir anlam taşıyarak koyar isminin ne olduğunun bile önemi yok ama bugün en beğenmediğimiz ismin anlamı ya da kökeni ne kadar özmüş öz türkçeymiş şununla bununla alakası olmasa da onu koyan anne için özeldir anlatmaya çalıştığım şey bu. Dur şimdi de ırkçı ilan ederler beni 😅
Seroo01 Kimse kimsenin çocuğuna koyacağı ismi beğenmek zorunda değil ama o yeni doğmuş meleklere konulan isimle kediyi köpeği örnek vererek dalga geçer gibi konuşmaları çok ayıp allah böyle insanların çevresindeki insaların yardımcısı olsun
Ayguns @ilkgozagrimizgeliyo siz kendinizi ne zannediyorsunuz ? Bu ne üslup bu ne terbiyesiz bir konuşma tarzı ? İnsanların koyacağı isimlerin tasası size mi düştü? Bahsettiğiniz isimleri sevmiyor olabilirsiniz ama kedi köpek ismi diye aşağılamaya hakkınız yok. Hele o Arapça diye ağzınızın kenarıyla ıy diye ittiğiniz isimlerin manevi değerini aşağılamaya hiç hakkınız yok.
ilkgozagrimizgeliyo Depresif_polyanna canımsın çok teşekkür ederim 🙏🏻 Nede güzel ifade etmişsin beni Allah razı olsun 🙏🏻 Herkes senin gibi düşünebilse keşke
ilkgozagrimizgeliyo CansuDRY böriteçine koy diyen yok canımm Çok modern güzel öztürkçe kız erkek isimleri var 🤗
ilkgozagrimizgeliyo Feyzaselh ne alaka ki 2019 ile mila ismi 😄 90larda da Merveler modaydı bak şimdi 90larda da değiliz ama merveler ne kadar sıktı değil mi ? Koyar mısın kızına asla ...
Feyzaselh ilkgozagrimizgeliyo siz merak etmeyin ilerde başka moda isimler bulurlar. Hiç bir ismin modası daimi kalmıyo 😊 ayrıca bizim çocuğumuzun ismi size niye battı ben onu anlamadım 🤨
ilkgozagrimizgeliyo gh2019 kesinlikle doğru demişsin canım Türk’üm , Türkçe isimler koyarım Hiç bi yabancı Türkçe isim koymuyor değil mi ? Göktürk de çok asil bi erkek ismi 🙏🏻 Benim de oğlum olacak Alperen Metehan diyoruz bakalım 🤗
ilkgozagrimizgeliyo Denisss bak sonrada ben deyince yok kedi yok köpek ismi diye dalga geçtiler diyorlar bi ben değilmişim kedime isim veren 🤗
Denisss ilkgozagrimizgeliyo lina mina liya onlara bisey diyemem ama maya ismine bi cocukta hic denk gelmedik biz 😊
ilkgozagrimizgeliyo Bisaniye seçtiğiniz isimler Çookk güzel sağlıkla büyüsünler inşallah Ne güzel evlatlarınız da Türkçe isim yaşatıyorsunuz 👏🏻
ilkgozagrimizgeliyo Deletedmom133 birincisi burda dikkat çeksem ne çekmesem ne ? İkincisi Zeynep öztürkçe değildir koyma . Üçüncüsü sen herşeye salça olma hadi nŞ cnm başka yerde konuş arkadaşınla Postumu işgal etmeyin