Duuyguum petitehatunn yapma bana böyle şeyler 😅 şaka tabi de allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah isimlerden çok kaderleri güzel olsun ♥️
ikimelekannesi___ Ssraa almasan okudum ben o yorumları bana biraz şey geldi zaten biraz fazla ..... ondan dahil olmak istemedim ama ilk senin yorumu görünce aklıma direk o gelsi 😍😍😙💕😂😂😂
[silindi] Herseye muhalefet olan insanlar siz gidin bi siyaset meydanlarına karışın burası pirim yapılacak platform değil. ne biçim bireyler olduk böyle tiye aldığınız noktaya bak! Yok kedi ismi yok köpek ismi aç bak bakim nette şila ismi nette köpek ismi diye mi geciyor??? Moğolca oldugunu görünce de yüzünün alacağı sekli sen ve senin gibi düşünenlerin nasıl olacak çok merak ediyorum
Ebrumila [silindi] bu kadini sikayet etmk.lazm boyleleri yuzunden bakmak istemiorm artik buraya .. üslubuda bozuk alay eder tarzda konusuor buradaki bayanlrla sikayet edebliosak edelm
[silindi] Ebrumila keşke öyle bi şansımız olsa böyle gereksiz insanların gereksiz postlarıyla karşılaşmamış oluruz en azından 🙅♀️
ilkgozagrimizgeliyo Ebrumila et canım şikayet et Kimseye hakaret etmiyorum gülüyorum diye mi alaycı konuşuyor oldum ??? Burası herkese açık platform istediğim postu açarım Hakaret etmedim küfür etmedim düşüncelerimi söyledim 🤗♥️
Rabia2019 ilkgozagrimizgeliyo ay yok artık sanane ya isteyen istediğini koyar hayret bir şey, benim de hoşuma gitmiyor o isimler ama banane beğenen seven koysun ay her şeye muhalefetsiniz vallahi geleceğin kaynanaları😂
Solitooo ilkgozagrimizgeliyo benim kızımın ismide SOLİN çokta memnunum herkes çok değişik güzel diyo🙂
Nalanktl ilkgozagrimizgeliyo oğlum Kağan şimdi kızım olacak kısmetse adını rahmetli dedesi istemişti. Nilüfer Ada olacak. 4 aylık hamileyken kaybettim babamı.
ilkgozagrimizgeliyo Nalanktl başınız sağolsun canım Kağan çöm asil bi isim Nilüfer ada da çok yakışmış hayırlı doğumlarınız olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ilkgozagrimizgeliyo EsZe tamam listeyi bu sayfa da paylaşcam bakarsınız Ayrıca saydığınız isimler arasında güzel olanlar Hazal , Eylül
Ebrumila [silindi] aynen öylee bn saskinlikla okuorum kadinin yazdklarini .. cehalette gelinen son nokta