kuzusunun_annesi Merhaba hanimlar bizde artık mezun olduk biraz bizim oglus sabırsız davrandı erkenden gelmek istedi ama çok şükür bebeğim çok iyi şuan yoğun bakımda ama tedbir amaçlı tutuluyor erken doğduğu için.. Şimdi nasıl nerden başlasam bilemedim.. Ctesi günü her ama ki rutun kontrolümuz gittik ULtroson ve nstde her hangi bir sıkıntı yoktu sanci dahi çıkmıyordu nyse ordan çıktık görümcemin evinde iftara davetliydik baya kalabalıktık iftarımızı yaptık sonra sahura kadar muhabbet faslı falan bu arada hiç bir ağrım bişeymi yok ama sahur vakti geldi sahur hazilardilar herkes oturdu bende sadece masadan domates peynir alıo ağzıma attım daha sonrasinda midem bulandı hemen onların yanına kanepeye uzandim midemin bulantısı geçsin diy beklerken tuvaletim geldi büyük yattığım yerden dogruldum ve o anda bişeyler aktı tutamadım hemen kendimi denedim idraririmi kaciriom yoksa başka bişeymi derken akan şeyi tutamadım hemen apar topar tuvalete girdik görümcelerim yanımda peçete vardı elimi tamamla peceti kan içindeydi ben o an kendimi kaybettim bebeğime bişey oldu sandım meğer Nisanmus apar topar hastaneye gittik ama yikiom ortalığı bebeğime bişey oldu die hu arada bişeyler akmaya devam ediyor ama yoldayken ne olduğuna bakmadığım için ben kan geliyor sanıyordum hastaneye gelince beni hemen doğumhaneye aldılar ve suyum geldiğini farkettim açıklığıma baktılar 3cm olmuş doğum başlamış meğer daha erken olduğu için bebek için korkuyordum gece 3gibij beni servise aldılar sabaha kadar dinlen sabah seni zorlu surec bekliyor doğuma alcaz dediler suni verip sabah 7de Dr geldi epidurel önerdi acı çekmek istemezsen diye bende kabul ettim sabah 8de epidurel taktılar 45dk sürüo etkisi 45dk sonra etki geçince sanci çoğaldı dedim hemen yenisini yapın hemen yaptılar bu arada açıklığım 10cm olmuş sancılar 3dk bir vuruodu yani epidurel de olsa o 3dakkiada bire düşünce o alsancilari hissediyorsunuz ve artık doğum zamanı gelmişti 10a10kala oğluma kavuştum doğum anı anlatılmaz yaşanır diyerek geçmek istiyorum ama iyiki Rabbim bana normal doğum nasip etti çocuğum şimdi yanımda deil ama iyi bıliyorum hergün görmeye gidiyoruz bu arada oğlum 3,060gr doğdu 51cm
FMS kuzusunun_annesi Maşallah çok güzel bi kiloda doğmuş allah bağışlasın hayırlı evlat olur inşallah analı babalı büyüsün miniğiniz 🙏🏼
hunilimom kuzusunun_annesi 34 haftalık kilosu felan çok iyi maşallah canım hayırlı evlat olsun inşallah 🙏
Naz2li1 kuzusunun_annesi yanindada olur annesi sıkma canını düzelir allah sağlıklı başarılı ömürler nasip etsin inşallah darısı bizlere
kuzusunun_annesi dishonest Allah razı olsun hiç üzülmüyorum iyi ya başka bişey istemem Rabbim bize bağışladı allahıma binlerce şükür olsun
PrensesimDoga kuzusunun_annesi benim de erken doğum riskim var 34 olduk bgn. Neden tutuyorlar hastanede oğlunuzu ? Rabbim şifa versin tez vakitte kavuşun evinize beraber gidin 🙏🏻
kuzusunun_annesi PrensesimDoga Amin inşallah erken doğduğu için herhangi riske karşı önlem amaçlı tutuyorlar ilk doğduğunda Solunum sıkıntısı vardı çok şükür şuan yok ama olma ihtimaline karşı tutuyorlar sanırım birazda haftasini doldurtcaklwr
kuzusunun_annesi PrensesimDoga Amin inşallah erken doğduğu için herhangi riske karşı önlem amaçlı tutuyorlar ilk doğduğunda Solunum sıkıntısı vardı çok şükür şuan yok ama olma ihtimaline karşı tutuyorlar sanırım birazda haftasini doldurtcaklwr
ozgesta kuzusunun_annesi Merhaba benim de 34+4 şuanda 3 cm açılmam var ama sancım olmadığı için eve gönderdiler suyum daha gelmedi bebeğimin kilosu 2600 dü inşallah biraz daha sabreder :( özel de mi doğurdunuz devlet hastanesinde mi ?