Yasemincifci Hemsirehanimmmm düzenliyse hastaneye gitmen gerekmezmi bnm doktorum düzenli olursa gel demişti
BrcnBlgn Yusbur Hemsirehanimmmm Kizlar bu karin sertlesmesi tas gibi olmasi kasilmami oluyor ilk gebeligim nst de sancilarim var ama acilmam yok bekliyoruz geceleri karnim tas gibi oluyor gun icindede bu kasilmaysa bunun dakkasini tutmak gerekiyormu
Yusbur BrcnBlgn kadılmaymış canım benim 1 haftadır sürekli taş gibi dün doktora gittim nst de ağrı yada sancı çıkmadı doktor kasılmadır dedi
Hemsirehanimmmm BrcnBlgn aynen rahim kendimi kasıyor taş gibi oluyor karnın önemli olan düzenli olması
BrcnBlgn Yusbur benimde 1 haftadir falan var peki bu kasilma yalancimi oluyor yoksa rahim acilmasina bir etkisi varmidir .) bende nedir bu niye sertlesiyor diye merakediyordum bebek donmeye calisiyor falan saniyorum
Yusbur BrcnBlgn yalancı sancı gibi bişey galiba canım enimde ilk hamileliğim anlayamıyorum yalancı sancıyı gerçek sancıyı şimdi kasılmayı çözdüm sürekli kasıldığı için 🙂
BrcnBlgn Hemsirehanimmmm anladim canim bu karin kasilmasi gun icerisinde surekli oluyor gercekmi yalancimi oldugunu nasil anliyorum
Hemsirehanimmmm BrcnBlgn düzensiz ve zaman geçtikçe artmıyosa pozisyon değiştirince düzeliyosa yalancı oluypr. Yalancı kasılma rahatsızlık hssi veriyor gerçek olan belden karnın altından kasıklardan ağrı yaparak geliyomuş