Guness25 Selam kizlar🤗23 haftalik hamisler durumlar nasil,kac kilo aldiniz🤰Ben 6 kilo aldim bana cok geliyor☺️
Meltemia Guness25 23. Haftanın son günündeyim.46yla hamile kaldım şuan 50 kiloyum.hergün mutlaka yürüyüş yapıyorum.sorunsuz gidiyor şuan bakalım 😊
Haribo42 Guness25 bende 23+2 valla kaç kilo aldım bilmiyorum hiç:))) yatıyorummm hep yiyip yatıyorum yiyip yatıyorum :( çok kilo almam inşş
diloana52 Merhabalar ben 21 haftalık hamileyim bende 5.5 kilo aldım 😔 elimden geleni yapıyorum ama aldım maalesef 🤔 doktor 23. Haftada şeker yüklemesi de yapalım dedi.
GmzSlck Bende 22+2 7 kilo almışım ama kiloya fazla takılmayın diyorum eşimin teyzesi fazla kilo alacam diye yememiş bebeğin gelişmemiş doğma riski vardı Allah a şükür bir şeyi yok şimdi herşey bebişlerimiz için kiloyu Doğumdan sonra kolayca veririz
EsMasal Bende 24 haftalık hamileyimm 74 kiloyla hamile kaldım 81 im şuan🙈 dikkat etmeye çalışıyorum ama aldım yine de
EsMasal Bebişlerinizi hergün hissediyor musunuz ben bazı günler çok az hissediyorum zaten yeni yeni hissetmeye başladım ama çok az.
123annecim Guness25 23 hafta 2 günlüğüz . 73 ile hamile kaldım en son geçen ay gittiğimde 82 kilo olmuştum 🤦♀️🙄