NimetDilmen Nasibveannesi 31+2 yim benimki hâlâ ters duruyo 😒 Erken deqil bazilarininki 29.haftada donuyo sevin bence 😊
Aysil Nasibveannesi erken değil canım yani bende 32 dönmüştü ama 38 haftanın ilk günü doğdu minnoşum nişanım gelmişti çokta iyidi çok şükür
hfza 26 haftalikken doktora gittigimde donmustu☺️Su an 33 haftaligim hala dogum pozisyonunda umarim busaatten sonra donmez☺️
GulsunA Nasibveannesi Hayir erken degil gayet iyi Benimki 38de dönmüstü.. gec döndü benimki simdide dogmak bilmiyo 😅
24fatma GulsunA 35 hftaligiz benimki hala ters dönmedi ümidi kesmistim sizinki 38 de mi döndü.. Dönsün diye bisey yaptiniz mi
Mervenur48 34.haftada donmustu.haftada 1 kontrollerim var bi hafta kafa yukarda bi hafta asagida.dalga geciyor resmen cocuk 😁
Yigitalpinannesi Nasibveannesi Hayir canim bende 32 de dondu suan 33 haftaligiz zaten 28 haftada dogum poziyonunu almalari gerek doguma kadar bi kac defa degistiriyolar.
[silindi] Nasibveannesi bence gayet iyi benimde 32+4 çok şükür bugün gittim kafası aşağıda sevindi im inşallah dönmez tekrar orda öyle büyüsün minikler 😊 normal doğum istiyorum çünkü sezeryandan çok korkuyorum 🤦♀️
GulsunA 24fatma Evet cnm 38de döndü Günde bi kac defa cömeldim Ve insikak suresi var onu dinlettim bebege Kendimde okudum sonra tilavet secdesi yaptim 👍🏻👍🏻 Döner insAllah canim🤲🏻
Yildizaltnl58 Benim bebiste 37. Haftaya kadar ters duruyordu korkmustum hatta erken donenleri duydukca sonra 38. Haftada dengemi kaybederek yere düştüm cok şiddeti karnımın üzerine hemde Acile muayne olmaya gittigime bebeğin doğum pozisyonuna döndüğünü söylediler ve bir kez daha anladım her şerde bir hayır var 🤗😊