petitehatunn Fatma9438 maydanoz ve süt buharı genelde mantar, enfeksiyon, iltihap olan rahimler için temizleyici oluyor. Yumurta rezerviniz azsa yardımcı olur mı bilmiyorum. ama yine de yapın rahminiz temizlensin.
Fatma9438 Hediyeckr çok sevindim sizin adınıza deneyeceğim yalnız ben çalışıyorum sabah çok zor soğan suyu yapmam nasıl olcak
Meri15 Fatma9438 3 ay kadar hamile kalamamıştı denedi ve o ay hamile kaldı. Süt maydonoz rakı kürü. Birde bitkisel ot karışımı kullandı. Dediğim gibi Ebru destan anlatıyor bu Kürleri. İngtagram dan sayfasını takip edin çok fazla kişi var bu şekilde hamile kalan. Buharı ve otları kullanacağınız günleri YouTube de bi programda anlatıyor. Hatta kitabı var onda üstü kapalı anlatıyo tam açıklamalı YouTube den bulun deneyin. Tabi bu bitkisel. Doktor a gidiyorsanız bunu denemeyin. Bu önce deneyip yine olmaz ise doktora gidenler oluyo sanırım araştırın bi
Fatma9438 Meri15 doktora gittim canım iki klomen ve hsg çekildim olmuyor Yumurta rezervim az olduğu için bende tüp bebeğe geçmeden en son bunları da denemek istiyorum
Mervetepe Fatma9438 yumurta rezervi azlığı icin kürler var bide youtube da dilek esen yazın doktorların tedavisiz olmaz yumurta rezervi az denildiği halde normal yolla kürlerle hamile kaldığını anlatıyor bi izleyin derim rabbim hayırlısıyla anneliği size ve tüm isteyenlere nasip etsin inşaallah
Ssevdee Fatma9438 canım bana da demişlerdi ve yaptım ama bence boşa yaptım. Hiç bir işe yaramadı. 😊 iltihap falan söktüğü de yok en azından ben de öyle bişi olmadı. Ama bize birisi bi karışım söyledi biz onu yaptık fındık fıstık pekmez falan 100 tl yi bulan bir karışım ama ben onu yaptıktan sonra 2. Ay hamile kaldım Rabbimin sayesinde 🤲🏻😍 eşimde bende yedik. Çok şükür şuan 7+6 haftalık hamileyim 🤲🏻☺️
Meri15 Fatma9438 yani doktor kontrolü var ise bunu denemeyin. Yok ise deneyin. Dediğim gibi Ebru hanımın profiline bakın. Senelerdir hamile kalamayan birçok bayan hamile kalmış. Çevremde de böyle yapıp hamile kalan oldu. 3 ay kadar tekrar edin denetin diyor. Sizde deneyin eğer tutmaz ise doktor araştırın.
Ssevdee Fatma9438 badem içi Fındık içi Fıstık içi çiğ Badem içi tuzsuz Antep fıstığı içi Kuru incir Susam Kuru üzüm siyah 250 gram hepsinden alıyorsun canım. Hepsini ayrı ayrı blendırdan geçiriyorsun büyük bir kaba döküyorsun. Üzerine 250 gram bal ve 1 su bardağı pekmez döküp karıştırıyorsun. Ve onu sabah akşam 1 veya 2 kaşık yiyorsun. Bu erkeğin spermini çoğaltıp canlandırıyor . Kadına da iyi geliyor. Allah’ın izni ile hamile kalan çok duydum bununla inşAllah yapan olursa onlara da nasip eder Rabbim 🤲🏻
ZehraAlbayrak Ben zamaninda mantardan kurtulmak icin denemistim onu hicbi ise yaramadi. Birazda arastirdim rahim buzusmesi falan yapabiliyormus sicak buhar. Bisiy olmadi ama Korktum tekrar denemedim. Bence yapmayin daha kotu sonuclar olmasin.
Fatma9438 Ssevdee Çook teşekkür ederim kuzum hepside sevdiklerimden kesin deneyeceğim allah razı olsun senden
Ssevdee Fatma9438 rica ederim canım Rabbimin izni ile inŞAllah hamile kalırsın🤲🏻 Ben yedikten sonra ovilasyon testi de aldım tam gününü ve sonrasını da değerlendirdim adet günüm de test yaptım herhalde yine çıkmıcak derken sevinç gözyaşlarım oldu 😍 Allah isteyen herkese nasip etsin tadı da çok güzel canım sıkıntı yaşamazsın ama karışım iki büyük kavanoz çıkıyor istersen ihtiyacı olan başkasına verebilirsin birazını benim arttı çünkü 😂 hayırlı haberlerini alırız inşAllah tatlım 😘
SuAte Fatma9438 çok oldu net hatırlamıyorum ama ben klozetin içine koymuştum daha rahat oluyo, bi bak istersen Ebru destanın yazılarına canım
Fatma9438 Ssevdee hali hazırda beklettiğim ovülasyon testlerim var hepsini yapacağım inşallah güzel haberler verebilirim canım dua et ♥♥♥