Zsydyg Kızlar 6 aylık hamıleyım 24 haftalık 13 kılo almam normalmı acaba ?? Dıyetısyen ıse yararmı? Bide seker yuklemesı yaptıran varmı ? Ben yaptırmadım ama ondan mı kılo cok alıyorm acaba
Bsrkrgz Zsydyg şeker yüklemesi yaptırırsan iyi olur bence çünkü ani kilo alımları şekerden dolayı olabiliyor. Eğer öyleyse doktorunuzda mutlaka bir diyetisyene yönlendirir sizi. Çünkü haftanıza göre kilonuz biraz fazla
EsZe Zsydyg biraz fazla sanki. Daha 6 ayı bile doldurmamışsınız çünkü, 25+5’te 6 aylık olcaksınız. Ki son aylar asıl kilo alınıyor. Şekeriniz olabilir tam şeker yükleme yaptırma haftasındasınız bence yaptırın önlem alırsınız
Bonsi Ben 15 +3 de 5.5 kilo aldım iştahım yerinde ama hamur işi ekmek vs yememeye dikkat ettiğim halde 5.5 kilo 🤦🏼♀️ Göğüs 2 beden büyüdü karnım erkenden belirginleşti 52 kiloyla gebe kalmıstım. Kilo alamayan bünyem vardı şuan su içsem bana yarıyor bebeğe değil 🤷🏼♀️
AyazEfeninannesi Bende 32+3 teyim şimdiye kadar toplam da 10 kilo aldım doktorum geçen hafta kızdı çok almışsın diye🥴🥺🥺🥺2 hafta sonra yine aynı kiloda ol dedi 🥺🥺😱
Hanife_ Zsydyg normalde şekerden kilo alınmaz bnde gebelik şekeri vardı 37. haftada 7 kilo alarak doğum yaptım çok almadınız ama yinede dikkat edin doğumdan sonra 10 kilo garanti veriliyor ne kadar az alırsanız o kadar iyi
honey Zsydyg bende 25+2 yim 11 kilo aldım, emsallerime bakınca fazla kilo almışım ben :) sizde sanki fazla almış gibisiniz :))
mrwt157 28. Haftama kadar 6 kilo aldım ama son 11 haftada 6-7 kilo aldım düşünün yani son aylardaki kilo alım hızını. 39 haftalığım şuan 12-13 kilo aldım ve o kadar dikkat ettiğim halde.. o yüzden ilk aylarda mümkün olduğunca kilo almamaya çalışılmalı son aylarda bebek kilo alsın diye biraz daha yükleniyor insan yemeye içmeye mecburi.
LINDAMAY Zsydyg 24 haftalığım şuan ve normal beslenmeme ve tatlı hiç yemememe rağmen ben de 10 kilo aldım. 15-16 kilo ile doğuma gidersem mutlu olucam. Doktorum toplam 15 kilo iyi ana fazla alırsan vücudun deforme olur bebeğe bir zararı yok dedi.
CicekGirayBysl Zsydyg 27 haftalık hamileyim 10 kilo aldım doktorum yavaşla diyor ama iştahımın maşallahı var 😁😁