Zambak Domatesimm hande birsay #hıhıeved diye bi kitabı var hamilelik dönemini ve anne olduktan sonraki dönemi espirili bir dille anlatıyor👍🏼
gizemgnll Domatesimm Benm doktorum kitap cıkardı gecen hafta onu aldım 😊 Emre uysal - Yaşasın hamileyim
asdfk Başlarım şimdi anneliğe okumanı tavsiye ederim bende okuyorum cok eğlenleci bir kitap canım ilk gün 80 sayfa okudum😀
Domatesimm asdfk kitabın ismini okurken 😂😂 bana dediniz sandım 😂😂😂 forumdaki kötü yorumlar nasıl psikolojimi bozduysa artık 😂😂 çok sağolun internetten bakıp temin edeyim 😇
DemetCeylan Hamileler için bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını öneririm. Doktorumun önerisiyle aldım aklımdaki soruları hep gideriyor. doğumdan sonra için de bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler kitabını aldım. Yeni okumaya başladım Harika bir rehber😊
Berenaysed “BEBEĞİNİZE FRANSIZ KALIN “ diye bir kitap okuyorum kesinlikle tavsiye ederim çok eğlenceli bir kitap ve içinde o kadar faydalı bilgiler varki..new york bestseller 27farklı dile çevrilmiş siz düşünün ne kadar başarılı bir kitap 😊
persephone Tracy Hogg Bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler ,Ayşe Öner Hamilelik,Doğum ve Bebek bakım kitabı ,Doğan Cüceloğlu Geliştiren Anne Baba