bsrsl_2016 selam kizlar bebek alışverişi ne başladım yavaştan.. bayadir instagramda tasli biberon emzik tarak setlerine bakıyorum. kullanan var mi yada alan.. cok beğeniyorum ama sanki biraz pahali bide kullanışli mi bilemedim.. oneride bulunursanız sevinirim ❤️
Nazoliii bsrsl_2016 gereksiz bulduğum şeylerden biride o 🙈 almış olsan bebek emmese verdigin paraya yazık bide boncuk düşme ihtimali vs vs 😊
PirayeAkca bsrsl_2016 o setler çok pahalı oluyor bence illa süslü biseyler istiyorsanız silikon tabanca ve boncuk alıp kendinizde sıra sira dizebilirsiniz.
Sevdaninmucizesi Bence gerek yok alırsanız sürekli kontrol etmelisnz Allah korusun taş düşer ağzına alır vs riskli bence
Nazoliii bsrsl_2016 kız ben 2. Çocuğum olmasına ragmen özeniyorum ama iste elinde patlaması durumu var yani onun için dedim bu gereksiz seylere para vermeyelim diye 🙈😊
PirayeAkca bsrsl_2016 yapamazsan kalsın bence çünkü aşırı pahalılar sadece emzik için 75tl isteyen oldu.
nhlblr Oda mı çıkmış 🙈 ilk defa duydum. Ya insanlar para için ne yapacaklarını şaşırmış artık cidden boşverin kanmayın böyle şeylere