Kelebegimmm Aşırı bel ağrısı ve karnımın altında ağrı hiss ediyorum.karnımdakı ağrı sanırım idrarla alakalı çünki sonra azalıyor.son 2-3 haftada tualete çıkmalarımda çok hızlı.uyurken çok zorlanıyorum hiç bir tarafa uzun süre yatamıyorum kollarım uyuşuyor.normalmi bunlar?( bel ağrısı beni bitiriyor resmen doktora gitmeme daha var.söylesem bile ilaç vereceyini sanmıyorum yalnız gerekli vitaminleri veriyor
Depresif_polyanna Kelebegimmm magnezyum verir agrilar icin canim. Her hamilelik farklı. Senin Haftanda yasadigin bi başkasında ileriki haftada yaşadıkları şeylerdir. Bu ağrılar oluyo ama o bi gerçek
Elininanasi Kelebegimmm usag boyuyur yuxari cixir artiq yavas yavas qorxma.boyu uzanir basqi edir boyreye qabirgalarina can qlrxma Mendrde vardi o.24 hefteliyik usag uje medemin altinda 30 sm boyu var uje
Zeynepzeze Hangisine aynısı bende var desem bilemedim 🙁 Mesanem de tepiniyor sanki sürekli tuvalet ihtiyacım var. Bir yandan nefes alamıyorum. Geceleri hiç rahat yatamıyorum. Alt karın ağrım, bacak ağrım var. Birde hangi kolumun üzerine yatarsam uyuşma 😒😒
Kelebegimmm Zeynepzeze normalmiş demek🤦🏻♀️Şükür edelim yinede🤗bu ağrıların kat kat fazlasına razı olacak kadınlarımız var Allah onlarada nasib etsin 🌹
anapanda12 Ağrıların çok şiddetliyse rahim ağzı ölçümü yaptır, ayrıca ağrılar için doktorun magnezyum verecektir. Ben magnezyumu içemediğim için magnezyumlu madem suyu içiyorum. He birde uykusuz haftalara hoşgeldin. Rahim ve bebek hızla büyüdüğünden olur böyle şeyler
Kelebegimmm anapanda12 rahim ağzı ölçümü ultrasonla bakarken belli oluyormu?orda öyle bişeyler yazılıydı o sanmışdım.anlamadığım için doktor görübte bişey demediyi sürede sorun görmedim
Kelebegimmm Depresif_polyanna aslında bana 2-3 hafta öncesinde çoğu vitaminin olduğu ilaç vermişdi içinde magnezyumda vardı
anapanda12 Kabızlık içinde gün kurusu hoşafı ılık süt içmek zeytinyağına limon sıkıp içmek Doğal çözümlerden
Kelebegimmm anapanda12 kabızlık o kadar normalki hep kuru yemek yiyoruz eşim izinde olduğu için onun memleketindeyiz kendi evimizde olsaydık düzene sokardım kendimi🤦🏻♀️
Zeynepzeze Kelebegimmm Sonsuz hamd, sonsuz şükür.. Kesinlikle öyle bugünler geçecek ve iyiki diyeceğiz ALLAHın izniyle. RABBİM isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Depresif_polyanna Kelebegimmm vajinal olarak bakılıyor net değer için. Karından da ölçüm varmış ama bana vajinal yapıldı
Depresif_polyanna Kelebegimmm varsa eğer sade soda da iyi diyolar günde 1 tane filan. Mineralli olanlardan
Kelebegimmm Depresif_polyanna söylerim o zaman doktora.rahim ağzı kısalığının başka hangi belirtileri var?
Depresif_polyanna Kelebegimmm tam bilmiyorum ama vajinada baskı hissi filan oluyomuş. Doktora söyle ölçer zor bisey değil.
Beyazlale Canim bende 22 haftalik hamileyim benimde bahsettigin gibi agrilarim var. Bir kac gundur sol kalcam aşırı derecede agiriyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum cok zorlaniyorum arada belimede vuruyor agrisi. Ve karnimin alt kısmında bir agrim var sizlama seklinde oluyor saga sola donerken kapıyor sanki içerden biseyler. Magnezyum kullanmiyorum doktorum hic vermedi
Kelebegimmm Beyazlale aynı bacım aynı😁sabr edicez artık.ben kötü bişey olur diye korktum böyle ağrılar daha ileri haftalarda olır diye düşünüyordum ama karnımda baya büyüdü
Kelebegimmm Zuleyha18 bende belkide 1 hafta ileri gitmişimdir)geç döllenme olduğu için 2 hafta geriydim her ultrasona gitdiğimde biraz ileri gitdiğini gördükce seviniyorum🤗
Kelebegimmm Depresif_polyanna baskı değilde şişkinlik hissi var oda normal diye biliyorım.çok teşekkür ederim🤗