mmeryemyasar Pamukgelim oldu mu acaba 😊 daha ilk geldigi gundu elimde su an bu var gecen gun banyoda ayagim kaydigi icin yuruyemiyorum kalkip cekemedim son halini ☺️
Pamukgelim mmeryemyasar ayyy ne güzel bazı minnoşlat önceden beşiğini tadına bakıyor sanki, sağlıcakla kullanın inşallah, yanındaki raf da şok marketlere gelen raf mı, çilekten görmedim sanki, oyuncak için mi düşündünüz
198723 Bizde aldik natura baby daha gelmedi ama uyku setini pek begenmedim bide pahali acaba ozdilekten alsam uyumlu olur mu çileğin 80×130 özdileğin 95×145 bilemedim
mmeryemyasar 198723 bi tik buyuk olsa bi sikinti olmaz bence kucuk olmasindansa diye dusunuyorum ama yine de siz bilirsiniz tabii ben de uyumlu bulamam ugrasmiyim diye cilegin baby cotton nevresim takimindan aldim daha kullanmadik ama kumasi vs iyi duruyor 😊
mmeryemyasar Pamukgelim cok tesekkur ederim yanindaki rafi ikeadan aldim icine guzel sepetler bulabilirsem alip esyalarini falan koymayi dusunuyorum ☺️
Pamukgelim Kızlar bebeklerinin odaıs için kapı süsü yaptınız mı, ben öakromr kapı süsü düşünüyorum dün instagram da bir yere sordum 100 deid, kargo dahil değil... Memnun kaldığınız önerdiğiniz sayfalar var mı,
YagmurZ Cilek kalitelidir ayrica boyasiz organik mobilyalari da var ben de onlara bakicam adi Mocha diye geciyo buyuyen yatakli
mmeryemyasar YagmurZ boya kokusu yoktu biz de mocha aldik havalandirmaya bile gerek yoktu ama ben yine de bi gun actim kapaklarini
Pamukgelim mmeryemyasar aaa çok iyi, biz Diyarbakırdayız bize 3 hafta süre verdiler, acaba mesafeden dolayı mı, inşallah hemen gelir, sizin teslimat nereye yapıldı
mmeryemyasar Pamukgelim benim dogum yakin 34 haftalik oldum bi de ellerinde varmis urun biraz acele gelebilir mi dedim sansima geldi 😊