byznr34 Cmrnl yani bizim ki aynı şey mi acaba tam da bilmiyorum ben doktora şoktan pek bir şey de sormadım ama bana tıkanıklık demedi herkeste beyin sıvısı vardır bebeklerde bunun sınırı 10 dur dedi. Bizimksini fazla ölçtüğünü söyledi
Cmrnl byznr34 aynı şey evet. Benim doktor ben çok üzülünce uzun uzun açıkladı ama çok yaşayan varmış gerçekten. Şu an kaçıncı haftadaydınız
Cmrnl byznr34 benim 28. Haftada 8.8 deydi. 7 den çıktı oralara. 32 de 8.5 e düştü. 35. Haftada Normale döndü. Ama sizinki de kistle alakalı muhtemelen o yüzden düzelecek Eminim
mamyfat93 byznr34 benimde 20. Haftamda 10 mm olarak ölçüldü. Prof dr yönlendirdi oda 9.9 ölçtü . Önümüzdeki hafta kontrol var bakalım. İnşallah güzel haberlerini alırız
byznr34 _peritozu teşekkür ederim sorduğun için canım torch testi temiz çıktı yani bu sıvı enfeksiyon dan kaynaklanmıyormuş. Diğer testi yaptırmadım doktorum son kontrolde olumlu konuştu bir şey olucağını sanmıyorum risk olarak görmüyorum felan dedi. Cuma günü tekrar kontrole gidicem sıvı yüksek çıkarsa bu sefer Prof bi perinatolağa gidicez alanında çok iyiymiş tavsiye ettiler..
Bella34 byznr34 benim bir önceki gebeliğimde beyinde corpus callesium gelişmemişti ve 4 tane kist vardı biz kadıköyde sanomed görüntüleme merkezinde cektirdik
byznr34 Bella34 bize de Şişli de kendi muayananesi olan Prof Recep hastan’ı tavsiye ettiler. Sizin kistler ne oldu peki kayboldu mu kendiliğinden
Bella34 byznr34 ben bebegimi kaybettim recep has çok iyidir çapada girdiğim kurulda o da vardı aklınız kalmasın. Umarım saglıkla kavusursunuz yavrunuza. Suanda oğluma hamileyim 33 haftalık cok saglıklı cok şükür
Nisan35 Merhaba bende de boşluk 9.2idi 5hafta sonra 10.1 ölçtü radyoloji doktorum şimdi 27.haftadayim cuma günü perinatolog bakacak tekrar ,inşallah sizlerde olduğu gibi düşer benim bebeğimde de
minik_fasulyem_ byznr34 aynı şeyi 1 hafta önce bizde yaşadık canım olması gereken ölçü 8 mm bizimkisi 10.5 mm çıktı genetik uzman danışmanı bir yere gönderdi bilgi verilmesi için saçma sapan şeyler söyledi 24 haftalık oldugumuz için alınan amniyotık sıvının sonuç vermeyecegını söylemişti hücreler ölüyormuş internetten o kadar çok yorum okuduk ki herkesde olan bişeymiş ve dogan bebekler saglıklı oluyrmuş aldırmak vs gibi bir düşüncem olmadığı için de Rabbime bıraktım perinatoloji ye gitmiycem artık sizde kalbınızı ferah tutun tedavisi vs olsa elimizden geleni yapardık ama yok o yüzden sabırla beklıycez
Esradgc byznr34 canım benim bebeğimde 15.haftada çıkmıştı 3 tane bir çok doktora gittim amiyosentez dediler down sendromlu dediler neler neler dediler sonra küçükyalı denta hospital hastanesinde bir doktor buldum hem kadın dogum uzmanı hem perınatolojı bu kistlerim geçici olabiliceğini söyledi ve renkli usg ile baktı ölçüm yaptı şuan bi sıkıntı yok dedi detaylı usg ye geldiginde tahmınımce gitmiş olur bunlar dedi ve öyle de oldu rabbime bin şükür ki hepsi kaybolmuştu gelişimi v.s herşey yolunda bu kistlerle beraber başka bir amormallik yok ise önemsizmiş canım bunlar
Mudurehanim merhaba, bende 20 haftalık hamileyim son kontrolümde 8.8mm olarak ölçüldü, kendi doktorum perinatologa yönlendirdi. Bu hafta perinatologla randevum var umarım sıvı da artma olmamıştır çok tedirginim.
Esra81 Mudurehanim 24.haftadayim 9mm olculdu benimde daha dogrusu 8 kusur 9 diyelim dedi perintolonog ve takip edin dedi kendi doktorum ise bu haftalarda yuksek cikmasi normal dedi bi sıkıntı gormedi anlamadim