Mervee94 isyo doktor adı bilmiyorum fakat kadın radyolojisi diye ayrı bi bölüm var orada yapılıyo detaylı ultrason benimde ayin 10 una randevum var aynı bölümde ikili taramam yapılmıştı o bile 15 20 dk sürmüştü ve çok ilgili bakmıştı bakan kişi
isyo Mervee94 yaa içimi rahatlattınız. Randevu aldım geçen hafta haziranın 12sine. Sitesinden baktım doktor gözükmüyor acaba rastgele biri mi giriyor dedim 😅 teşekkür ederim 🌸
Mervee94 isyo muaynelerde öyle rastgele birisi giriyo ama detaylı o şekilde değil benim randevum sizinkinden önce çıktıktan sonra tekrar burdan bilgi veririm size😇
Betusunannsi Detayliya zekai tahire gitmeyin de nereye gidiyorsaniz gidin kizlar 🙈 1 dk bile surmedi doktorun bana bakmasi. Tek kelime de bilgi vermedi. Eline A4 verip yolluyorlar. Karnini silmek icin bile musade etmedi
Nur9286 Betusunannsi bende Perşembe Zekai tahrire gideceğim detaylı için gün vermişlerdi🤕 adı üstünde detaylı neden o kadar az baktılar ki
Hnfe Betusunannsi egerki bebekde hastalik yoksa uzun sürmüyor ama.bebekte sorun varsa benim.başıma gelmisti neredeyse yarim saat suruyo
Betusunannsi Hnfe korkma canim dua et. Hersey normal cikar insallah 😘 rabbim minik evlatlarimizi korusun ve bize bagislasin insallah 🤲🏻