Feyzasucu 28 haftaya yenı gı3dım kızlar 1 ay olck doktora daha gıtmedım herkez karnın cokmus dıyor evet asagıya ımdı az ama 7 aylk oluyoruz normal degılmı boyle bısı yasayan varmı bu aralar asırıda krqmp gırıyor kasıklarıma yarın doktora gıdıcem ins bı erken dogum bısınolmaz
Halista Feyzasucu o haftalarda iki basamak merdiven çıksam,iki adım atsam kasık ağrılarım olurdu doktorum normal olduğunu söylerdi. Şuan 39 haftalık hamileyim çevreye kalsaydı 30.haftadan itibaren karnım aşağıda akşam sabah doğum yapacaktım 🤦🏼♀️
Seher__ Feyzasucu ay canım benim 32 haftalık oldu hiç yukarı cikmadiki ve böyle olması daha iyimis anne daha rahat hamilelik geçirirmis nefes alma bakımından üstte olunca bebek çok batarmis ve migdeyi rahatsiz edermis
ikinciprensimgeliyor Feyzasucu benim ilk hamileligimde oglum hep yukardaydi.oyuzden midemden cok cektim.sezeryan olmak zorunda kaldim bide inmedigi icin.Ayrica sezeryanda bile doktor cok zorlandi.yukariya sıkısmıstı kaburgama.onu cikarmak icin baya bastirmislardi.
Anacsevgidolumelek Halista osmanli doneminde belirli bir aydan sonra hamileleri yalniz basina bir odaya kapatiyorlarmis ya heh bize de oyle bir sey lazim cevrrden uzak mumkunse. Paranoyak ettiler bizi valla yaa
Feyzasucu Seher__ benmde sadece kasık batması yasıyorum canm sukur ıyıyım calusıyorum ve hep ayakdayım
Pnrarvn Benimde 28 haftalık hiç yukarılara çıkmadı bende korkuyordum hep aşağıda diye doktora sordum çok saçma birşey çocuğun konumlandığı yerin doğumla alakası yok dedi kafayı kanala sokar rahim açılır ozaman korkarsın korkcak birşey yok dedi her bebek her hamilelik farklı oluyor dedi.
Seher__ ikinciprensimgeliyor evet bende duymuştum bunu aşağıda olunca hem daha kolay doğum kanalına girermis
ikinciprensimgeliyor Seher__ evt canim bende acilma da vardi 6cm ama bebek inmedi.suan asagida karnim.2.hamileligim. normal olamicam neyazikki ama en azindan cok fazla bastirma olmaz
Pnrarvn Feyzasucu evet bende 28 haftalığım sürekli aşağıda bide benim serklajım var ödüm kopuyordu dikişe baskı yapıyor diye resmen aşağı aşağı tekmeliyor gibi geliyor ama gayet normal dedi doktor
Cileklipasta Feyzasucu 7. Aydan başladılar karnın aşağıda diye. Kızım doğmayınca sezaryen oldum yukarıdaymış çünkü inmedi aşağıya :) yani dışarıdan bakarak anlaşılacak bir şey değil bu
Feyzasucu Cileklipasta bende ole dusunuyorum canm hemnasada olsada dogurmıczkı hemen ılk nebegm benım ınsannkrkuyo acaba dıuor insanı sınır edıuolr
RdvnMlkn Feyzasucu 😂😂😂ben 5 aylik hamileyken bni goren aaa senin günün gelmis diyolardi suan 37 haftadayiz yne asagida inşallah bu saaten sonra yukari cikmaz insallah
Halista Anacsevgidolumelek sayenizde pek güldüm 😂 haklısınız gerçekten,cinsiyeti kız diyorum karnın sivri kesin erkek o çocuk dediler,haftalardır zaten akşam sabah çevreye göre. Sağlıkla kavuşana kadar insanın kafasını ciddi anlamda meşgul ediyorlar 🤦🏼♀️
Pelinasa Kızlar bnde 28 haftalığım hareketleri ne durumda sizde benimki kız ağrılı hareketleri yok çok sakin pıt pıt hala benimki olan varmı
Minikts Feyzasucu benim hep aşağıdaydı 20 li haftalarda bile insanlar doğurdu doğurcaksın diyolardı, 38 haftalık olduk gelen giden yok insanları dinleyecek olsak yandık valla 😊