bsrtlh 6haftalık hamileyim suan.. ilk kontrole geçen hafta gittim ama doktordan hüç memnun kalmadım.. ne ilgilendi ne bi tekrar test yapıp değerlerime baktı!! folik asit olarak folbiol marka olanı verdi ve haftada 1kez 12.haftaya kadar kullanmamı söyledi.. çevremdeki herkes folik asiti günde bir kez kullanmıs kafam çok karıstı..
Yenidenanne bsrtlh canım ben 12.haftama kadar folidoce kullandım günde 1 tane haftada 1 mümkün değil sen bilirsin ama başka bi doktora daha görün istersen ben hep günde 1 tane biliyorum
Ceyduygu bsrtlh Canim folbiol 5 mg folik asit var diger markalarida 400mcg var folbiolun icinde ki folik asit daha fazla oldugu icin günde bi tane alinmaz. Bence 400 mcg iceren her hangi bi folik asit alabilirsin günde 1 tane icersin kafan karismaz hem
Dyg bsrtlh banada ondan vermişti hatta ben hamile olmadan önce başlamıştım ama günde bi defa olması lazım bildiğim kadarıyla sen başka bir doktora da danışsan bunu
Melos Bana folik iyot 12 diye bi hap vermişti ama mide bulantısından hastanede yattım günlerce doğru düzgün kullanamadım bile
Pcoslubiranne Ceyduygu merhabalar ben gunde yarim folbiol aliyorum gebelikten once baslatti doktorum aynen devam et dedi.
Ddmyvz Canım ben 14+6 yım folik asite doktorum hala devam ettiriyor ayrica iki hafta kadar önce de vitamine başladım. Foliğin adı Folwo, vitaminimde Minamix. Ikisinde de günde birer tane içiyorum. Sende mutlaka kullan aksatma başka bir doktor ile görüş
bsrtlh Ddmyvz çok teşekkür ederim🙂 doktoru değiştireceğim zaten suan tek bosta o olduğu için mecbur ona gittim
Gozde_ bsrtlh Benimde folik trio diye bişeydi 12 haftaya kadar kullan demişti doktorum hergün kullanıyordum zaten 6 haftalıkmışsın 6 hafta daha kullanacaksın biran önce doktoruna danışıp kullanmaya başla vakit kaybetme sağlıkla gelsin bebişin 🤗
Ozlemos bsrtlh bende 7 haftaligim şuan da babada doktorum folbiol verdi fakat her gün sabahları bı tane iciceksin dedi ,ben her gün içiyorum
Haticekckylmz bsrtlh haftada degilde gunde 1tane olmasin bende forbiol kullabiyorum gebeligimden once 3ay ve gebelik boyunca suan 11+1haftaligiz sen bi sor istersen gunde 1doz olmasi gerekiyor
Cagla1509 bsrtlh merhaba bende folbiol kullandim dozunu hatirlamiyorum ama gunde bir tane kullaniyoruz. 12 haftaya kadar.
bsrtlh Cagla1509 banada 12.haftaya kadar dedi hatta 5.haftada verdiği için kutudan sadece 7tanesi kullanacaksın dedi.. perşembe gittiğimde tekrar soracağım
Yenianne52 bsrtlh bana neu folid diye bir folikasit verdi canım içinde B12 d vitamini daha bir çok vitamin var
1987gokce bsrtlh bu ilacı bende hamile kaldığımda kullanmaya başladım ama Dr um daha önce düşük yapmış kadınlar için ağır bir ilaç demişti. Sonra nomesis diye başka bir ilaç yazdı bulantima da iyi geldi.