Efsuni Minikbebis meyveli olanlar maden suyu değil yani doğal olmadığı için doktorlar önermiyor ama maden suyu olan sade olanları içebilirsin günde bir tane hem bebegin kemik yarısınıda güçlendirir hem senin magnezyum kalsiyum ihtiyacını giderir
Cnkglsn Minikbebis sade içerseniz sorun olmaz ben 2 tane içiyorum meyvalılarda şeker olduğu için tavsiye edilmiyor
LINDAMAY Minikbebis bağırsaklarda gaz sıkuşması yaptığı için doktorum çok içme dedi. Başka bir zararı yok
Minikbebis Aysecemal Efsuni Cnkglsn saree Eagle564 Bende günde bir tane içiyorum rahatlatıyor beni magnezyum ihtiyacını gideriyorsa ne güzel benim eksik biraz ama doktor ilaç vermedi
Eagle564 Hamilelikte çok faydalı diyolar sade olanı. Ayrıca hamilelimten sonra süt yapıyomış öle duymuştm
Eagle564 Minikbebis bana bi tane vitamin yazdı b12 folik demir varmış içinde başla bişi şu anda kullanmıorm ilaç olarak
Burcak61 Minikbebis meyveli soda önerilmiyor içindeki şeker ve katkı maddesinden dolayı ama gümde bir tane sade sodanın bebeğe faydali olduğu bile söyleniyor
Mervebektass Canım meyveli öneriliyor günde bir adet sade soda iyi geliyor sade soda içebilirisin günde bir adet 🤗
gizemmm 2 şişe şade Beypazarı maden suyunda kalsiyum magnezyum açısından tüm ihtiyaçlar var. Çok araştırdım maden sularını 😄 miligram değeri olarak bakın hesaplayın içtiğiniz vitamin haplarıyla eş değer. Ben baktım şahsen
Pnarozbulut Minikbebis hergün 1 tane sade içiyorum rahatlatıyor birde magnezyum eksikliğine iyi geliyor
Sad3c3m Minikbebis meyveli değil sade öneriliyor canım iki tane iç demişti doktorum bana meyve istiyorsan sade sodanın içine limon dilebilirsin yada meyve