Bilgeferhat Aminea genetik oluyor korkmayın dedi sadece çatıdan geçmeyebilir dedi Pazartesi çatı muayenesi olucam bakalım 😊
Hulya57 Bilgeferhat kafası herseyi normal mi acaba benim bi hafta önde sadcee bunun icin erken Doğum bile olur dedi prf doktor
Hulya57 Bilgeferhat bende cok şaşirdim ve gittigimiz doktor Proföserdi bide ama kendi takıp eden doktorum normal demişti v
Bilgeferhat Hulya57 zaten ultrason cihazları yurtdışından geldiği için normalden fazla gösterebiliyormuş 1 2 hafta önde o yüzden erken doğum olabilir demesi şaşırtıcı bir profun 🙁
Bilgeferhat Hulya57 endişelenme o zaman benim şimdiye doğurmam lazımdı 4 hafta önde doktor genetik olabilir dedi benim kardeşimde zaten 4750 doğmuştu 🙊😊
Hulya57 Bilgeferhat anladim canım cok saol içimi rahatlattın dua edin lütfen bişey cıkmasn peritonolojı görecek bide
kuzusunun_annesi Aminea canım benim kide hep iki hafta öndeydi kafası doğduğunda büyüktü ama öde.mi indik e kafası küçüldü normale döndü çok şükür boyu posuda haftasına uygundu ama 35hafta doğum yaptm
kelebek12345 Bilgeferhat canm meraba bi sorun ckmadı insallah. Önde gitmesi seker yüklemesi yapdrdn mı