Semrasem Edaorde00roxy aldım ben İki durulama gerekiyormuş ama sanırım sıvı detarjana göre kalıntı bırakabiliyor diye duydum
Rhk0158 Hacı şakir olabilir. Bunların arasından ama sıvı olarak omo baby yada uni baby tavsiye ediyorum
Burcak61 Edaorde00 ben araştırmalarıma göre dalan ve dalin i güvenilir buldum dalan roxy yi beyazlara kullanmamı önerdiler onu o şekilde aldım dalan zeytinyağlı yı da renklilere önerdiler her ihtimale karşı bir paket de dalın aldım indirimden
efsanee_ Edaorde00 granül deterjanlar makinada tıkanıklık yapıyomuş. Unibaby sensitive en iyisi bence kokusuz zararlı maddeler yok
Ezgisare Ben hacışakir aldım memnun kaldım ama sonradan Dalan’a dönebilirim fiyatı daha uygun çok fark olduğunu sanmıyorum
Cnrmom Edaorde00 toz deterjan almayın sıvı alın. Ben uni baby kullanıyorum eşim 4 yıl bebek mağzasında çalıştı toz deterjan önermiyor 🤗
Rhk0158 Cnrmom aynen bende uni baby kullanıyorum gayet güzel.. bir kere Duru Granül matik kullandım ama makinede 3 kere durulama yaptırdım hiç kalıntı kalmadı bi kerede hacı şakir sabunu rendeleyip 3 kere durulama yaptırarak yıkadım oda çok iyiydi