Minikmucizemmm Ben bugün doktoruma gittim maalesef 4 gün yokmuş Cuma gününe kaldı meraktan çatlamak üzereyim 🙈🤗 sizler ne durumdasınız 14+2 olduk bu arada 👼🏻👼🏻
Betulsarda Minikmucizemmm ben 14+5 yada 6 da öğrenmiştim oglusumu😍 insallah sende cumaya 4 gun var ogrenirsin😚
DidemYldrm Minikmucizemmm 14+4 erkek 13+2 de öğrendim ben net erkek dedi ikili teste 💙 allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin 💙
ZeynepKara Minikmucizemmm 14+5 haftalığız ayın 22sinde randevum var rüyamda sürekli erkek bebek emziriyorum ama içimden kız geçiyo 😂😂 bakalım hayırlısı olsun
Minikmucizemmm Betulsarda ayy inşallah yaaa rüyamda sürekli erkek olduğunu görüyorum ama tabiki hayırlısı neyse o olsun 🙏🙈
Minikmucizemmm Ddmyvz inşallah inşallah bide göstermezse çok sinir olurum herhalde 🙈 sende umarım öğrenebilirsin
Minikmucizemmm ZeynepKara bende valla rüyamda hep erkek olduğunu görüyorum içimden erkek geçiyor herkes öyle diyor ama insan meraktan duramıyor yaaa rabbim hayırlısını nasip eTsin herkese bide ikili test yaptırdınız mı
ZeynepKara Minikmucizemmm yok yaptırmadım doktorumda aldırmayı düşünmüyosan yapmayalım dedi bende aldırmam her ne olursa olsun o yüzden yaptırmadım zaten ense kalınlığıda normal çıktı
Aleynaarslan Minikmucizemmm 13+2 haftalık olduk ama maalesef bebeğim göstermedi kendini 😔 karnına kadar çekmiş ayaklarını sıpa 😇 meraktan çatlayacagim 😍😍
YaSeEeeee Bende 14 haftalığım 2 li testimizi yaptırdık şükür temiz çıktı fakat dr cinsiyeti söylemedi gıcık özele gidiyorum ya 1 martta gel dediiii 😣
Limon benim dün randevum vardı doktor cinsiyeti söyledi,henüz kesin konuşamam ama erkek görünüyor bir sonrakinde daha net belli olur dedi.