yummyaras Deniizzz 27sinde:)) ben perihan hanıma gidiyorum , şimdilik hersey cok güzel bakarsın aynı gün gelir bebekler♥️
ddamserc Bende batikent ümitte Murat Şenol da takipliyim canim 20. haftam gercekten cok memnunum ama dogum ücretleri hakkinda bi bilgim yok simdilik
Deniizzz ddamserc evet baksana herkes ona gidiyor iyidir Emin’im bende duymuştum ismini ☺️ Yukarıdaki yorumlara bakabilirsiniz arkadaş yazmış Doğum paketlerini
Deniizzz Deletedmom381 Anadolu hastanesi paket içeriği bomboş yukarıda yazmıştım yenidoğan fotoğrafı boş bi Bebek bakım çantası bide Bebek battaniyesi dedi başka birşey varsa hatırlamıyorum inanın
Series26 Deniizzz iki gece kalmak şart degildir belki ya bilemedim ben tek gün kalınıyo diye biliyorum da 😳
Deniizzz Series26 2 gece kalınıyor sezeryanda dedi bilgi veren bayan benim bildiğim de sezeryan bir gün fazla kalıyor sabah alınan hasta sonraki gün akşam bekli taburcu olabilir en erken 2 gün dolu dolu hastanede oluyor takip amaçlı
Tuce26 Series26 canım sezeryanda aslında 2 gün daha iyi oluyor ama artık 1 gün yatırıyorlar istersen 2 gün kalırsna farkı öduyosun ama su ana kadar sezeryan olan tüm arkadaslarım 2 gün kalan daha iyi cıktı evine 1 gün olan zorlanıyor genede
Series26 Deniizzz normal dogumdada aynı gün çıkanlar oluyor ama 🤣 neyse canım belki 3 gün bile yatırabilir ne olacagı belli olmaz ki 🤷🏼♀️ Paket içerigi genede doluymuş ama ben sormamıştım neler dahil diye ☺️😅
Deletedmom381 Deniizzz Çok ileri değilse haftanız sizde değiştirebilirsiniz aslında. Eğe paket içeriğinden de vereceğiniz paraya göre beklentinizi karşılamayacaksa 🙄 Sonuç itibariyle az para vermeyeceğiz 😳
Deniizzz Series26 bilmiyorum canım ben normal olsa da bi gece kalırım kafasıyla gidiyorum dA hayırlısı bakalım ☺️
Series26 Deniizzz aynen canım hayırlısı artık hepimiz sag salim alalım kucagımızada kaç gece olduğununda önemi yok ☺️
Sevim26 Bende anadoluya gidiyorum perihan hanıma yeni başladım ümit te paketler çok iyi ama ben bayan doktor tercih ettiğim için anadoluyu seçmiştim nedense ümit daha sevimli geldi okuyunca benim daha çok ama insan düşünüyor 😊
Deniizzz Sevim26 doktor önemli ama biz eksikleri kendimiz hallederiz Canım sağlıkla gelsinler de süsünü de biz yapalım odalarına ne yapalım artık ☺️ Kaç haftalıksınız bu arada 😊 Doğumunuz nasıl planlanıyor ilk Bebek mi 😊
Series26 Sevim26 ümit hastanesindeki dr seda deniz ışıklar kesinlikle tavsiyemdir 6. Doktorum kendisi ☺️ Çogu hastane ve doktoru gezdim en son seda hanım sayesinde anne oluyorum ☺️