Anneadayiiiii Merhaba kızlar ayın son haftası 32. Haftama gireceğim peki ne zaman gidip doktora çalışabilir raporu alabilirim en geç ?
Biricikanne Bir kaç gün geçirebilirsiniz en fazla. O da doktorunuza bağlı bir durum tam 32 de almaya çalışın derim.
Anacsevgidolumelek AkileUqur 32 de calisabilir raporu alinca devletin odedigi parada dusus oluyor mu?
Anneadayiiiii Anacsevgidolumelek yok hayır yapmıyor çünkü çalışabilir raporu alarak normal iş hayatına devam ediyorsun 37.haftaya kadar
Anacsevgidolumelek AkileUqur internet sitelerinde hesaplama yapiyorlar ya izine ayrildigimiz tarihi yazinca miktar dusuyor onun icin merak ettim 😬
AkileUqur Anacsevgidolumelek yok ya 8 hafta 8 hafta olarak ayrılıyor doğum izni.. 32 de çıksam da 38 de çıksa da ekleniyor üstüne parada izinde aldığın maaşa göre değişiyor rapor parası
Anacsevgidolumelek AkileUqur yani ben 37de ayrilirsam asgari ucret uzerinden hesaplaniyor ama 16 haftalik rapor parasi odeniyor degil mi?
irimm Kızlar ben 31. Haftadayım, doktorum önümüzdeki hafta rapor vericem dedi ben bebeğime bakmak için işten ayrılıcam, işe geri dönmeyeceğim yine de Doğum parası alabiliyor muyum
polyanne irimm eğer rapor bitene kadar çalıştığın yer sigortadan çıkışını yapmazsa alabiliyorsun canım
polyanne Anacsevgidolumelek evet çünkü 37. haftaya kadar çalışsanız bile 16 hafta izin yapacağınız için o şekilde ücret ödeniyor
byznr34 Arkadaşlar benim de 32. Haftam bu hafta doluyor ama ben Mayıs’ın sonuna kadar çalışmak istiyorum doktordan önce çalışabilir raporu alıp iki hafta sonra bir daha mı Doğum izni raporu almam gerekiyor. bir de 34. hafta da izin raporu verilir mi
Anacsevgidolumelek polyanne peki bu surec icinde 34 de verilen rapordan sonra gerekli yerlere bildirim yapildigi zaman devlet sigorta odemeni karsiliyormus 170i aradim bu sekilde bilgi verdiler bana
polyanne irimm aynen normalde 8 doğum öncesi 8 doğum sonrası ama 37ye kadar çalışırsan doğumdan sonra daha fazla izin yapmış olursun