Berrnaa Kızlar bugn doktora gittim karından ultrasonla baktı yumurtlama dönemindeyim şuan ovulasyonlada takipteyim. Dün ovulasyonum koyulaştı bir tık ama tam kopkoyu olmadı. Bugün doktora sordum yumurtlama var mı diye evet 1 yumurtan var şuan 18mm dedi. Çatlamak için bekliyor dedi :) Bu mm iyi mi kızlar bilgisi olan var mı?
Dudus Berrnaa 18 22 oluyo cnm 22 de çatlıyo diye biliorum sen boş geçirme patlamaya hazır zaten içinde sperm kalır oda patlarsa iyi denk gelir hayırlısı olsun
Ggggggggggg Evet iyi 18 22 arası olmadı gerekiyor diye biliyorum benim ki 11 di klomen verdi o yüzden
[silindi] Berrnaa Yumurta en fazla 24 saat canlı kalabiliyor canım. 3 kere ovulasyon testiyle gebelik denediğim için biliyorum :) Bugün ve yarın eşinle beraber olman lazım
Berrnaa [silindi] cnm ovulasyonm öğlen koyu çıktı şmdi tekrr yaptm öğlene göre daha silik . Çatlama başlamış mı oluyor? Bugünü değerlendirsen olur mu? Yani koyuyken mi değerlendirmem lazımdı?
Efsuni Canım yumurtan çatlamak üzere bu yüzden sen gün aşırı birlikte ol eşinle sonra her birliktelikte ayağını en az yarim saat havaya dik hemen kalkma duşunu 2 saat sonra ılık suyla al çok sıcak suyla yıkanma spermler yumurtadan daha geç ölürler bu yüzden bugün beraber olsan yarın yumurtlasan da döllenme şansı çok yüksek sen bu 5 6 gün gün aşırı degerlendir
Efsuni Berrnaa kuzum spermlerin hızı ve kalitesi için ideal olanı gün aşırı yapmak her gün önermiyor doktorlar gün aşırı öneriyor
Berrnaa Efsuni tmm cnm tşk ederm . Bide ovulasyon testinde koyuyken mi ilişki daha doğru yoksa silikleşmeye başlayınca mı?
Efsuni Berrnaa bu geceyi değerlendirin yarın ara ver ertesi günü bir daha degerlendir 3 kere gün aşırı degerlendir mutlaka yani 6 gün yapar geç döllenmeye karşın 6 7 güne kadar gün aşırı değerlendirip ayaklarını havaya dik hemen kalkma insallah allah nasip eder bu ay hamile kalırsın sağlıklı bir şekilde
Efsuni Berrnaa evet canım zaten rahime iletilen iletilmiştir o sürede 🤭 insallah yumurtanla karşılaşırsa hamiş kalırsın 😊