Mrv93 Merhaba anneler ve anne adayları öncelikle anneler günümüz kutlu olsun biraz geç kaldım ama bal kızla ilgilenmekten anca fırsat bulabildim 🤗 Gece yarısı saat tam 00:00 da suyum geldi tarih artık 12.05.2019 olmuştu.. Hemen doktorumu aradık hastaneye geçmemizi söyledi bende sıfır sancı sadece endişe korku merak heyecan bu duyguları çoook yoğun bir şekilde yaşıyorum hemen duşa girdim bir güzel yıkandım hazırlandım valizimizi aldık çıktık yola güle oynaya vardık hastaneye bu arada suyum gelmeye devam ediyor.. Beni doğum katına aldılar muayene oldum açıklık 1cm doğum başlamış ama yolun daha çook başındayız suyum geldiği için yatışım yapıldı nst bağlandım sancım bi 70 bi 80 kimi zamanda 100 oldu ama ben resmen hissetmiyorum o an sadece biri yumurtalıklarımı sıkıyo sonea hafif hafifi bırakıyor ama o kadar küçük bir baskı ki hissettiğim güle oynaya geçirdim vaktimi sabah 6dan sonra sancılar arttı ama yine aynı şekilde baskı var belime vuruyor biraz yoruyor ama yine güle oynaya geçirdim bu arada açıklık sadece 2 cm olmuş doktor yemek içmek yasak dedi açıklığım okadar yavaş ilerliyordu ki sezeryan ihtimali vardı.. Bol yürüyüş bol çömelme merdiven in çık yok banamısın demedi lavman yapıldı ondan sonra açıklık 3 cm oldu sancımda bir tık arttı ama hala katlanılır durumda 1 dk sürüyo nefes alıyosun geçiyor.. doktorum 7-8 saat müsade etmişti açılmamın durumuna göre konuşucaktık gidişat pekde iyi değildi normalmi sezeryanmı diye konuştuk ben en başından beri normali çok istiyordum onun için suni sancı fitil ne gerekiyorsa deneyelim bunlarda sonuç vermezse sezeryan olsun dedim doktorumda hep normal doğum yanlısıydı sağolsun hep desteledi beni.. Bebiş suni sancıdan sonra biraz sıkıntıya girdi kalp atışları yavaşladı beni doğum katına aldılar takiplerim orda devam etti.. Artık sancı baya hissedilirdi 1dk sürüyor ama 2dk bir geldiği için katlanması zor bir durum olmaya başlamıştı sürekli nst bağlı kaldığım için çook daha zor geçiyordu 1 kere tubalet için kalktım ozmaan sancımı çok rahat atlattım ama yatarak katlanması mümkün değildi epidural istedim ondan sonra açıklık hızla arttı 2 saat içinde 10cm ulaşmıştım ama farkında bile değildin çnk sıfır sancı epidurali kim bulduysa benim sayemde bile cenneti garantilemiştir çok dua ettim ona 🤣🤣 Doğum kolaydı 15 dk sürdü 4 ıkınmada kızımı aldım kucağıma sadece küçük olduğu için kendini itemiyordu doktorum karnıma bastırdı zor evet ama inanın o an rabbim öyle bir güç veriyorki size anlatamam gerçektende çatır çatır doğurdum diyebilirim💪🏻 Bebişim 2 hafta erken geldi tam 38. Haftamıza girdik kilosu 3 gözüküyordu 2710 doğdu dıştan estetikli tek dikişim var içten sayıyı bilmiyorum ama biraz fazla gibi hissettim dikim sırasında o anlardada 0 acı zaten azıcık his var dedinizmi hemen iğne vuruluyor.. En güzel an bebişin çıkış anı o anki rahatlamayı size anlatamam resmen ohh diyosunuz ve miniğiniz koynunuzda😍😍 Ben anneler gününde en güzek hediyemi aldım kucağıma Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sorularınız varsa cevaplarım birazda uzun oldu hakkınızı helal edin 😍😍
Mucizesin Mrv93 canım geçmiş olsun Rabbim bağışlasın . Epiduralli olduğun için bebişin çıkışını falan hissettin mi ki ? Bir de ıkınmayı falan doğru yapabildin mi epidural den ötürü ??
Minnakfasulyem Mrv93 epidural alınca ıkınma hissi zor oluyor diyorlar siz yaşadınız mı böyle bir durum
Aysunaydgn Hayırlı olsun güle güle buyutun bebeğinizi epidural aldiginizi soylemissiniz aciyomu ben çok korkuyorum o epidural olayından sezaryen gorunuyo benimki epidural alcam ama açısı korkutuyor bel olduğu icin
Mrv93 Aysunaydgn Hiç merak etmeyin kırkulacak birşey değil sinek ısırığı oluyor bi an hafif baskı bitiyor zaten ben hşç acı hissetmedim..
Mrv93 Mucizesin çok net hissrttim hemde.. Hatta doktorlara kakam gelmiş gibi hissediyorum ıkınmam lazım dedim ve çokda rahat ıkındım hiç sıkıntı yaşamadım
Mucizesin Mrv93 hmm ne güzel benim doktor tavsiye etmedi de doğumu yavaşlatır falan dedi. Kaç cm den sonra yaptırdın ?
Mrv91 Mucizesin benim doktorum da tavsiye etmedi. Hatta epidural isteyen hastayı ben dogurtmuyorum dedi net 😑
parasetamoll Minnakfasulyem ben epidural aldım ve hiç pişman değilim yan etkisi şu bu yok ve 10 dk da doğurdum yavaşlatmadı da epiduralde anne güç topluyor doğum rahat oluyor