Arzumurkmez Demir ilacı kabızlık yapıyor mu kullananlar yazabilir mi lütfen. Zaten kabızlık sorunum vardı şimdi birde Demir’e başladım daha kötü olmasından korkuyorum
Nur___ Arzumurkmez kan ilaçlarının zaten yan etkileşinde yazar kabızlık ve hazımsızlık diye ama her gebe de olur mu bilemem, ben bulantım oldugu için kullanmıyorum şu ara
uhuddd Arzumurkmez vala a hayatımda içtiğim en iğrenç ilaçlardan biridir benş kabız yapmadı sürekli karın agrısı yasadım hep tuvaletteydim bi süre sonrada bıraktım dayaanamaadım😪
ZeynepNisa18 Arzumurkmez ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri kullanıyorum. Başta kabızlık yaptı. İlaca göre de değişkenlik gösterebilir. Şu an 20 haftamdayım öyle bi sorunum yok Allah’a şükür.
Pirinctanesi Arzumurkmez normalde yapıyor ben 2 güne bir içimin kefirini tüketiyorum süt gibi küçük şişede. Tadı kötü gelirse ananaslı ve kayısılısı da var. Tuvalete çıkmaya yardımcı oluyor resmen 👍🏼
Vet-hek-meri Bana yapmadı bence o her bünyeye göre değişiyor mide bulantısı yaptı diyenler de var bende hiç bi etki yok 🙆🏽♀️
EsZe Arzumurkmez 26 haftalığım 10. Haftadan beri kullanıyorum bende hiç yapmadı. Tamamen bünyeye göre değişiyor. Ferro sanol duodenal kullanıyorum. Belki ilaca göre de değişiyodur