seyma281015 Bende yıllardır jilet kullanıyordum özel bölgeye. İlk kez ağdaya gittim gözümü kararttım😄 26 haftalığım sivri büyüyor karnım artık hiç göremez oldum. İyi ki de gitmişim 2. Ağdamı da yaptırdım tertemiz valla en güzeli
Ervam16 uyankedos1 diğer jiletlerden farkı nedir acaba hep bi denemek istedim ama denedim su an bende kararsızım ağda mi jilet mi diye
uyankedos1 Ervam16 bende ilk defa hamile kaldığımda aldım diğerlerinden farkı kenarlarında jel koruması var kesinlikle kesme gibi bi şansın yok canım bide 3 bıçaklı olması. Ama normal jiletten geç çıkarıyor farkına vardım bunun
Naz2li1 Ssraa onlar bende sivilceye dönüyor ve biraz geç patlıyor açıkçası diğer türlü kendi geçiyor seninki kötüyse bi doktora git canım
Ssraa Naz2li1 canım korkuyorum... yani başka bi yerimde olsa o kadar korkmazdım bu bambaşka bir psikoloji. Baya küçülmüş şişlik gibi tarafı. Acaba böyle mi geçecek??☺️☺️☺️
BrcnBlgn uyankedos1 aynen katiliorum bende jilette venusu 10gun once kesfettim bende rahatim 2dk da aliosun en azindan acisiz .)
NurBur Hayat16 "Erkek erkeğin âvretine, kadın da kadının avretine bakmasın", hadisi şerifte belirtilmiş, kadınların kendi arasında göbek deliği ile diz kapağı arasındaki bölge haram