Demirleblebi SerminMutlu o fiyata epidural dahil değil. Ben doğuma fotoğrafçı alırken, eş almadıkları için Türkiye hastanesine gitmeyi bıraktım.
Terziterazi Nur_elif aynen bize sıcak kanlı iyi gelen dr lazım bu süreçte rabbim de ona uzun ömür versin bebde 3. Ye gidiyorum inşaAllah yine onda Doğum yapıcam 😍
Nur_elif Terziterazi maşallah 😀Allah kucağına almayı nasip etsin Doğum fiyatlarını konuştunuz mu bilgin var mı acaba senin normal mi sezaryen mı
SerminMutlu Virgomom10 fiyati nasil bende turkiyeden cok memnun sayılmam ama degistiremem suan sanirim 🙄
SerminMutlu Demirleblebi benim esim girmek istemiyor zaten bende girmesini istemiyorum 😂😂 arti epidural icin fiyatmi aliyorlarmis bak bilmiyordum bunu🙄
Emellezel Burcuveburcum nasıl bi doktor ben gecen hafta kontrole gittim ama o ameliyattaydı filiz hanıma aldım sonra ama betül hanımı düşünüyorum bi daha ki kontrole filiz hanım bana soğuk geldi açıkcası
Terziterazi Nur_elif amin cümlemiz inşaAllah bi avazda doğuralım. Hayır sormadım canım, normal inşaAllah aksilik çıkmaz ise
Nur_elif Terziterazi benim ilki mecburi sezeryan oldu şimdi bu da sezeryan olacak 3 sene önce 3 bindi şimdi 6 bin vardır herhalde 😜ama doktorumuz çok iyi ya insan güvende hissediyor yanında kadın relax ya çok tatlı🤣
Virgomom10 SerminMutlu medical parkta 215 lira muayene için veriyorum doğum normal 3500 sezaryen 4500
Emellezel Burcuveburcum siz kaç haftalıksınız suan ben 8 haftalığım gecen hafta gittim filiz hanıma muayene oldum bi ay sonra gel dedi bana ama uzun geldi süre bana
SerminMutlu Virgomom10 muayenesi farkli dogum.fiyatlari ayniymis degistirme sebebiniz ozel.degilse ogrenebilirmiyim 🙏