Mysteryyy Merhaba kızlar. Malum güneş artık yakıyor ve kremsiz leke olabilir. Solante haric önerebileceginiz krem var mi temiz içerikli?
EsZe Mysteryyy ben de araştırıyorum. Hamile bi arkadaşıma doktoru Elile markayı önermiş. Sanırım 150ml’likti, eczanelerde 90 liraymış. Fiyatı da uygun geldi bana
Mysteryyy Eyll_kuzu Cankusssssss fathan Slinn Modies EsZe ben de solanteden kivami yoğun, beyaz ve yağlı yapida olduğu icin çekindim açıkcası. Evet genelde gunes kremleri pahali oluyor fiyat açısından degil ama daha su bazlı bi sey bulabilir miyim acaba diye araştırıyorum. Zaten gec bile kaldim sanki☺️ Yves rocher , bioderma ve mustela önerenler de var .
Cankusssssss Bioderma ar kullanıyorum ben canim kızaran bir cildim var çık da memnunum solante sivilce yapıyormuş doye duydum ama denemedim
fathan Mustela nın bebek ürünlerinden güneş kremini kullanıyorum eczacı arkadaşım içeriği temiz ve güvenle kullanabilirsin dedi
Slinn Mysteryyy aynen ben ilk sürdüğümde biraz kalın sürmüşüm o da fazla emilmiyomuş ciltte😂ruh gibi dolaştım bembeyaz 😄baktım emmiyo gidip yıkadım.
Modies Mysteryyy evet haklısın benim de kıvamı konusunda sıkıntım var ama tek derdim göbeğime süreceğim bebeğe kimyasal geçmesin
Ema Mysteryyy ben yves Rocher kullanıyordum doktorum kullanma kozmetik içeren markaları dedi mustelanın yeni doğan bebek güneş kremini kullanıyorum 50 faktör 40 ml internetten 30₺ ye aldım normalde 50₺ gibi fiyatı
Mysteryyy Ema ben de mustelanin bahsettiğiniz kremini gordum. Ayni markanin baska bir kremi de var aslinda memnunum onu da alabilirm. Nasil yapısı?
fathan Mysteryyy gayet iyi kolay sürülebiliyor beyaz leke bırakmıyor emili mi de iyi ben 3 aydır kullanıyorum çok memnunum hepsi burada da baya indirimli hatta
Cananurunn Bende solonte kullanıyorum çok iyi hatta ufak lekelerim bile gitti yogun bir krem az sürüyorum üstünede alık sürünce daha iyi oluyor
seymaemrullah43 Mysteryyy la roche posay 50 faktör kullanıyorum. Onceden de kullanıyordum hamilelikte de kullanıyorum içeriği çok iyi cildiye doktorum tavsiye etmişti. Memnunum size de tavsiye ederim
fathan https://www.hepsiburada.com/mustela-spf-50-faktor-200-ml-gunes-kremi-set-100-ml-bebek-losyonu-ve-100-ml-hassas-temizleme-jeli-p-HBV000004XW22?magaza=dermoailem Baya iyi fiyatı tavsiye ederim 😊