Kubrakocerrrr Kızlar Merhaba şimdi yaptım test silik çıktı ama size fotoğraf atamıyorum nasıl foto atabilirim size
Tugce1803 Kubrakocerrrr iğne etkisi de olabilir test bozuk da olabilir bu markaya güvenmiyorum canım Bi kan testi yaptır🌺
Gamzeemrmrt Google hızlı resım yaz cıkıyo dosyadan yukke kopyala buraya yapıstır cnm sılıkse vardır inşl ama en kesın sonuc dr gıtmen☺️
Hamissss Kubrakocerrrr canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde bundan daha silikti ikinci çizgi 😊 bence hamile olabilirsin kan testi yaptır 😊
Fidansvnccm Kubrakocerrrr var gozukuyo canim hayirli olsun ama kesin sonuc icin bi kanda baktirmalisin :)
Fidansvnccm Kubrakocerrrr hersey olabilir canim o yuzden en kesin sonuc kanda baktirmak hcg yukselirse korkma
Gamzeemrmrt Var gıbı gozukuyor ama dedım gıbı heveslenmeden dr gozuk canım. Belkı ıgneden de olabılır beta yukselıyo sonucta☺️
Mavis222 Bu marka teste pek güvenmiyorum bende iğne oldum etkisi geçti diye yaptım baya koyu çıktı sevindim kan verdim yoktu en iyisi kan vermek inşallah sizde vardır
Fatmanurkorkmaz Kubrakocerrrrsağlık ocağında bi kan ver bence ben dayanamazsın yarına kadar 😍 hakkında hayırlısı olsun canım benim 😊
Tugce1803 Kubrakocerrrr inşallah değildir kuzum bende bu markayı kullanmıştım çift çizgi çıktı hastaneye gittim negatifti çok üzülmüştüm ondan öyle yazdım yoksa seni kırmak istemem🌺
Kubrakocerrrr Fatmanurkorkmaz Birazdan doktoruma gitcem canım zaten yarın gidilecekti Birgün öncesi olsun inşallah vardır ama teste güvenmeyenler var umarım öyle bişey yoktur😢
Fatmanurkorkmaz Kubrakocerrrr benimde böyle çıkmıştı Ablam bozuk bu test dedi hemen sağlık ocağına gittik hayırlısıyla 20 haziranda doğumum var inşallah seninde vardır dualarım seninle 😍💕
Kubrakocerrrr Fatmanurkorkmaz Çok teşekkür ederim canım seninde gözünaydın hamilelerin duası tutar aylardır bugünü bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırım 😍😍