sdnroztv Herkese günaydın 36+0 haftalık gebeyim dün hastane kontrolüm vardı kasılmalarım çok oluyo diye doktorum alttan da muayene etti rahim yumuşamış açılma falan yok dedi gece sahura kalktığımda çamaşırımda akıntıyla beraber kahverengi lekelenme vardı çok hafif sancım vardı duş falan aldım geçti diye hastaneye gitmedim. Şimdide sancım falan yok acaba gitsem mi hastaneye sancıyı mı beklesem o leke muayeneden dolayı mı oldu yoksa nişan mıdır bide Doğum için 36 hafta yeterli mi erken değil mi çok korkuyorum bebeğim 3000 grammış doğarsa küveze falan girer mi🤔🤔 Uzun oldu kusura bakmayın
Heisenberg sdnroztv Canım hiç bir bebeğin küvöze girmeyeceğinin garantisi yok. Girmez diyenlere de girer diyenlere de güvenemeyiz ki. Yeri geliyor 35 haftalık bebek girmiyor 40 haftalık bebek giriyor. Ayrıca kilosu gayet iyi ben 38+5im kilosu 1 hafta önce 2800dü doktor gayet normal dedi herkes 4 kilo doğuracak diye birşey yok🤷🏼♀️
Modies sdnroztv 3 kilo çok iyi yahu. küveze girme nedeni 36 haftalık olmaz sanmıyorum. allah korusun kaka yapma yutma , enfeksiyon , kalp atımı yavaş nefesi yavaş. hep bunları okudum buralarda. korkmayın. doktorunuzu arayın durumu anlatın , sanırım sancı başlayınca gideceksiniz .
sdnroztv Modies hiç bilmiyorum gerçekten eltim bi kaç ay önce Doğum yaptı ona sordum sancın yoksa bekle dedi bende bekliyorum öyle
Gamze88 sdnroztv benimde iki gün önce kontrolüm vardı cnm ,35.haftamın sonundayım,dr kanama su gelmesi bebekte hareketsizlik lekelenme olursa gel demişti,ihmal etme derim yada arama imkanın varsa arayıp sor ,için rahat eder en azından
sdnroztv Gamze88 kahverengi ve koyu sarı lekelenmem vardı gece ama bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok bilemedim ki şimdi arayabileceğim doktorum da yok 🙄
Busrabora sdnroztv 36 haftadan sonra doğmasında bi sakınca yok küveze girmez bence bir muayneye git tekrar sancı bekleme belkide onemli birseydir eger dogumsada bir sakıncası yok 36 dan itibaren küveze alınmıyor
Gamze88 Busrabora evet normalde sakınca yok ama benim bebeğimin kilosu biraz az olduğu için öyle söyledi dr,2 kilo 950 gr ,o yüzden içerde durması için dua ediyorm gününe kadar🥰🥰💐
Gamze88 sdnroztv tekrar ederse o zaman gidersin cnm sancılanma vs olursa ,inşh olmaz günlerinde gelir evlatlarımız,cok da etkilemek istemem tabiki
Damlas sdnroztv muayeneden olabilir, nişan da olabilir. 36 hafta güzel bi hafta ama tabiki 39 bitirmeyi ister doktorlar genelde. O yüzden bir gidip görünün