ikimelekannesi___ Fatma48 Amiiin canım benim insAllah seninde vardır minik bi meleğin Allah hayirla kucağına almayı nasip etsin💕❤
Sevim010 Fatma48 kuuuuzuummmm mutluluktan uçtum 😊😊😊😊😀😃😃😃😄😄😄😄 yaşasınnn Hayırlı uğurlu olsun inşallah 💓😍🙈😍😍😍😍
Fatma48 Sevim010 yaaa evet canım ama inşallah benimledir meleğim çünkü korkuyorum adetime 4 gün var rüyamdan etkilenerek yaptım ve sonuç çok güzel 🤗🤗🤗💙💙💙🤰🤰
Fatma48 Sevim010 canım onu nasıl sayacağım ki ilişki yumurtlama günlerimde oldu yani bir kaç gün üst üste olduğu için 30 undan ayın 6 sına kadardı günlerim çünkü
Fatma48 Sevim010 ve de 30 u 1 i 3ü ve 5 inde oldu yüksek gün ayın 5i idi hangisinden sayacağım utandım yazarken canım 🙈🙈🙈🙈
TunarinAnnesi Fatma48 sağ salim İnşAllah o rüyayi gösteren Rabbime şükürler olsun İsteyen her kese nasib olsun o ruyadan 😍
smyyypksy Fatma48 canım son adet tarihinin birinci gününden sayacaksın. Hangi gün döllenme olduğunu bilmezsin
Fatma48 smyyypksy canımm son adet tarihimin ilk gününde saydım ve 26. Ncı günde testt pozitif çıktı🙈🙈🤗
TunarinAnnesi masalsii ÜZülme canım Takdiri ilahi reglin bitsin biter bitmez ovulasyon tesiyle dene detayli bir gebenin günlügü var İnsagramda Ebru ablaya yaz İnşAllah hamilelik haberlerimizi veririz sen bana ben sana 🤲🤰🏻
masalsii TunarinAnnesi ilk denememizdi zaten bizim, inşallah birdahaki sefere diyelim.. ovulasyon testi nasıl oluyor acaba ? Ben suan takvim uygulamasından bakıyorum ayın 27-28 i tam yumurta çatlama güni gösteriyor . Dediğiniz kişiyi takip ettim bu arada