Tudi Fatma48 bende bugun ruyamda 3 kiz cocugu gordum Demekki iyi haber olarak seni duyacagimaymiss 🤗😍😘
Fatma48 Tudi yaaa kuzum beni niye düşünüyon senin bebeğin olacak bak bende dün gördüm işte bebek bugün dayanamadım test yaptım ve çıktı🤗🤗 ama varya gördüm ya inanamıyorum böyle çığlık atasım geldi çok değişik bir duygu sanada en yakın zamanda nasip etsin
Tudi Fatma48 aminnn insallah canimm sen yine iyi cesaret edip yapmissin ben adetin gecmesini bekliyorum gecen aylardan dolayi erken yapmak istemiyorum 😊 Aminnnnnnnn 🙏 Insallahh ❤ Sende nasil belirtiler varr suan ?
Fatma48 Tudi bende şuan ciddi belirti yok canım yani o geçen ayki gibi değil açıkçası ama kasığım da kramp gibi ağrı var böyle yatıp kalkarken filan bende bu ay hiç yapmadım ilk defa yaptım biliyon 🙏🙏 sende belirti varmı
Fatma48 Tudi birde benim geçen aydan beri böyle koku hassasiyeti var burnum çok duyarlı oldu kokuya 😄
Tudi Fatma48 aynenn gecen aylardaki gibi belirtiler yok ama su ara sabahlari hep midem yaniyo baskada bisey yok Haa bide gogsume dokununca aci hissediyorum 🙄
Annemmm2 Fatma48 yaa coook sevindim kuzum allahım kucağına almayı nasip eder insallah yaaa 😍😍😍 Senin belirtilerin nelerdi
cansin92 Fatma48 ayni benim gibi bende rüyamda görmüş sabah hemen yapmıştım 😍😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin💕
Fatma48 Tudi sendedee var canım hissediyorum. Göğüs bendede var bak kesin sende hamilesin inanıyoruö😄😘🤗🤗🙏
Fatma48 Fatma9438 yok canım veremedim sağlık ocağı yapıyormuş benim kendi aile hekimi de uzakta gidemedim 😙 Fatma9438
Melike11 Fatma48 inşallah canım ısrar et biraz çalışıyorum cok merak ettim falan de dayanamazlar 😂 İnşallah hamilesindir canım ki bence hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin haber ver
Fatma48 Melike11 canım öylede ilk defa gittim oraya kan vermek istiyorum dedim burada olmaz kendi aile hekimi ize gitmeniz gerek dedi. Birşey diyemedim biraz suratsızdıda 😄
Fatma48 Annemmm2 Aminn canımm inşallahh ya daha öncede dediğim gibi kasıklarımda kramp gibi ağrı vardı yatarken filan bide koku hassasiyeti oldu bel ağrısı ama waoow derece şiddetli değildi. Dayanamadım dünki rüyama bugün böyle çıktı ve de hemen çıktı yani gözlerime inanamadım🤗😘😘
ikimelekannesi___ Fatma48 kullandığın marka ile test yaptim bende hamileliğini ilk öyle öğrenmiştim şuan 29 haftalık gdbeyim
Marayyy Fatma48 canım özellikle bu ay birsey yaptın mı hanile kalmak icin övülasypn testi mi kullandın
Fatma48 Marayyy yok canım ovülasyon kullanmadım sadece takvimden değerlendirdim. Neredeyse tüm günlerimi oldu galibaa😘😘
Afra34 Fatma48 canım sağlık ocağına kaydın yoksa almaz sen acile git ben acilden öğrendim bir saat içinde ((ayrıca öldük meraktan))bizi sevindirdi hadi😃