Hilalaslankumcu Allah yardımcın olsun bende sancı cekiyorum bütün gece ama suyum falan gelmedi ve sıklaşmadı evde bekliyorum 😳
GizemBurak Aysglgnn spinal anestezi ile epidural ayni ama epidurlda bu belde bisey kaliyms yaa hani o var ama sopnalde igneyi ypiolr 4 5 dakikada uyusuyr bende bndan 3 gun once hep merak edyrmdum sezryn oldm spinal ilee cokda iyim sukur
Aysglgnn GizemBurak epıdural nasıl yapıldığını biliyorum sonuçta ikiside aynı görevi mi görüyo oda iğne oda iğne
tubasd Aysglgnn ayni degil epiduralde kateter kaliyor ordan daha sonrasinda tekrar agri kesici vs ilac verile biliniyor spinalde ise epidurale gore daha hizli uyusma oluyor
GizemBurak tubasd hemen hemen ayni amaa epiduraldn ziyade spinal daha guzel ve hizli uyusma saglyr belden uyustrma ikiside
tubasd GizemBurak evet biri 2 3 dk uyusturuyor digeri 10 15 dk ama spinalde daha sonra tekrar uyusturmak icin anestezi verme secenegin yada agrin oldugunda orda agriyi kesmek icin agri kesici verme secenegin yok Allah hepimizin yardimcisi olsun inşaallah 😊