BezelikVeAnnesi Güzel annelerim anne adaylarım 🤗 Ben phılıps avent biberon setini almak istiyorum şuan için kararım o. Sormak istediğim acaba cam mı yoksa natural mi tercih etmemiz gerektiği. Bi de yeni doğanda bi tane 125 bi tane 200 ml yeterli mi?
shdemir BezelikVeAnnesi Bende set olarak aldım canım camı tutmaları zor olucagı icin natural olanı önerdiler o sekilde tercih ettim🙂 sen yine arastır tabi benim fikrim bu yönde😊
ZuhalDurmus BezelikVeAnnesi cam ağır canım kullanışsız diğeri mantıklı ve küçük al zaten 30 cc içiyo uzun süre 🙂
BezelikVeAnnesi shdemir Cam olan bana bile ağır geldi zaten 🤗 Acaba 4’lü setleri var onlardan mı aldın canım 🤗
shdemir BezelikVeAnnesi Evet canım 4 lü aldım icinde yenidogan emzigi ve emzik fırcasıda vardı benim aldıgımın. Evkurdan almıstım 1 ay önce.
PembeLia BezelikVeAnnesi Evet ikili seti aldım birde su için damlatmaz penguen bardak almayı düşünüyorum onuda tavsiye ederim çok fazla araştırdım çünkü emziktede acente karar kıldık.Ağırlığına gelince zaten kendisi tutmaya başladığında o güce sahip olur diye düşünüyorum. 😊
BezelikVeAnnesi PembeLia Damlatmaz penguen bardağı hiç duymamıştım şimdi baktım da çok güzel kullanışlı da görünüyor teşekkür ederim 🤗 Bende her şeyini abent almayı istiyorum 😍