Enesiimm Kızlar şu an kaburga kemiklerimin ağrısından uyuyamıyorum çok ağrıyor:( 34+5 Haftalık oldum böyle devem ederse ne yapacam bilmedim benim gibi olan var mı?
Berfe Enesiimm Benimde 2. Trimesterde başladı 38 oldum hala ağrıyor Bebek aşağı indi ama sanki kaburgam kırık gibi batıyor yanıyor karnımın üst kısmı SAnırım geçmicek 😭
Meryembebis Enesiimm Ben de 30+4 deyim iki gündür hafif ağrıyordu sağ kaburgam bu gece çok fena ağrıyor.
Tugbasab Ben varım benn 😒 2.trimesterda kaburgalarimin batmasindan ne çektim bi ben bilirim ama cok sukur 3.trimesterim cok rahat geciyor bebek assagiya indigi icin. Doktorum bebek sıkıştırıyor kemiklerini demişti. Sırt üstü yatmak zararlı ama sadece sırt üstü yatınca rahatlıyordum o yüzden cok battigi zaman 5dakika sırt üstü yatıp 5dk düz yatıyordum öyle iyi geliyordu sende öyle yapabilirsin canım inşaAllah iyi gelir 😘
Enesiimm Tugbasab ahh canım Allah ım kolaylık versin yapıyorum bide iki yastık desteği ile uzanmadan yaslanarak uyuyabiliyorum anca🤰
Enesiimm Meryembebis evet kuzum anlıyorum seni:( Allah tez zamanda yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah🌹